Dissabte, 6 de novembre de 2010 | 18:35
Vostè es troba a: Inici > Política >

Sánchez Camacho alerta d'un tripartit amb CiU, ERC i Solidaritat

Versió Mòbil Subscriu-te al butlletí Subscriu-te als rss Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter
Acte per aprovar el programa del PPC
Sánchez Camacho alerta d'un tripartit amb CiU, ERC i Solidaritat
Política 06/11/2010 14:13
La líder del PP català i candidata la Presidència de la Generalitat, Alicia Sánchez Camacho, ha advertit que CiU, liderada per Artur Mas, podria formar un nou tripartit de caire  independentista, amb ERC, presidida per Joan Puicercós, i Solidaritat Catalana per la Independència (SI), el partit de Joan Laporta.
aliciasanchezcamacho
Ha afegit que Mas "porta pell de xai", i que el que diu "no és el que en realitat vol", que, segons la líder del PP català, "és la independència de Catalunya, i no la sortida de la crisi". Ha reiterat que la seva formació "és l'única capaç de frenar a Mas".

La líder popular s'ha referit també al concert econòmic que CiU pretén impulsar si guanya les eleccions, i ha dit que és inviable i que només portaria "frustració durant més temps als catalans", després que el divendres es mostrés disposada a parlar sobre el concert a partir del 2012.

Camacho ho ha dit en l'acte d'aprovació del seu programa electoral, que té com a principals objectius crear 200.000 llocs de treball, baixar els impostos i reduir la burocràcia i l'administració en un 30 per cent per facilitar la creació de mitjanes i petites empreses i millorar la situació dels emprenedors.
Joan Besora
06/11/2010
Reconec, que ja que sembla atsolutament imposible que en aquestes elecions és reflexi l'esperit del 10 de Juliol (recordeem el crit constant: in, inde, independencia) almenys aquest tipus de govern és el que sembla que més s' asemblaria ( o el que menys s'apartaria) del citat esperit. Que així sigui!
Envia'ns el teu comentari
*
*
Has de copiar en el camp de text els 6 caracters, del 0 al 9 i de la A a la F

* Camps obligatoris
CatalunyaPress - Ronda Universitat 12, 7ª Planta -08007 Barcelona - Tlf (34) 93 301 05 12 - redaccio@catalunyapress.cat | www.catalunyapress.cat
RESERVATS TOTS ELS DRETS. EDITAT PER ORNA COMUNICACIÓN SL | Mapa Web
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1