Vota
Resultat:
0 vots
Redacció | Actualitzat el 08/11/2010 a les 13:02h

Les entrades per «Hoy no me puedo levantar», a la venda dimarts

Es posaran a la venda 5.000 entrades en les 7 funcions que es faran del 20 al 23 de gener

Les entrades per veure el musical "Hoy no me puedo levantar" al Kursaal de Manresa el gener vinent es posaran a la venda demà dimarts, 9 de novembre a partir de les 6 de la tarda a les taquilles del Kursaal, per telèfon (93 8723636) i per internet (www.kursaal.cat). Les entrades costaran 52 euros, 48 euros amb el carnet del Galliner.

Es posaran a la venda més de 5.000 entrades de les 7 funcions que es podran veure al Kursaal. El dijous dia 20 de gener a les 9 del vespre, divendres i dissabte, 21 i 22 de gener, a les 18 h i a les 22:30 h, i diumenge, a les 17 h i a les 21:30 h.

El musical que recopila la trajectòria del mític grup de pop Mecano, i que ja han vist més de 2 milions de persones, serà el primer gran musical que es podrà veure al Kursaal de Manresa, amb un total de 35 artistes dalt de l'escenari, entre ballarins, músics i actors. "Hoy no me puedo levantar", que fins el 9 de gener es pot veure al teatre Tívoli de Barcelona.

Manresa, la primera ciutat catalana on es veurà el musical, després de Barcelona
Un cop acabades les funcions a Barcelona, "HNMPL" farà una gira catalana que començarà justament per la capital del Bages. Després de Manresa, el febrer el musical passarà per Lleida i per alguna altra ciutat encara per acabar de confirmar.

"Hoy no me puedo levantar", amb 7 funcions, serà l'espectacle del qual s'hauran representat més funcions al Kursaal de Manresa. De l'"Inauguraal" se'n van fer 5 funcions, d'"Un marit ideal", "Nit de Sant Joan" de Dagoll Dagom i "Garrick" del Tricicle, se'n van fer 4.

En la memòria de molts encara hi ha el concert que el grup madrileny Mecano va fer a La Florinda per la Festa Major de Manresa de 1989, en què hi va reunir més de 10.000 persones.

Navega per les etiquetes

kursaalmusical

FEU EL VOSTRE COMENTARI


Aquest comentari quedarà pendent d'aprovació per part de l'administrador del web. Si voleu que el vostre comentari es publiqui de forma instantània i sense passar control previ, heu d'estar registrats. Podeu registrar-vos fent clic aqui

Nom Títol Comentari Comprovació Escriu l'any actual, amb 4 xifres D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.

Edicions locals
Enquesta
Què votaràs a les eleccions al Parlament del 28-N?
      Vots emesos: 381


- Som a Internet des del maig de 1996
- SCG Aquitània SL
- Empresa adherida a l'Internet Quality Agence
- Notícies publicades amb llicència
Amb la col·laboració de: