Vota
Resultat:
4 vots
Redacció | Actualitzat el 31/10/2010 a les 20:49h

Suspenen el Blanes-Vic després d'una greu lesió d'un jugador osonenc

El futbolista Albert Santanera ha picat contra un mur quan només es portaven dos minuts de joc i ha hagut de ser hospitalitzat.

Els serveis mèdics atenent Albert Santanera. Foto: Manel Lladó/El 9 Esportiu

El jugador de l'equip de futbol de la UE Vic Albert Santanera ha hagut de ser traslladat, aquest diumenge a la tarda, a l'Hospital Josep Trueta de Girona. Al minut 2 de partit, segons ha explicat el tècnic vigatà Pere Vila, Santanera ha xocat contra un mur d'una de les bandes del camp del Blanes, després d'una petita empenta -sempre segons Vila- per part d'un jugador local a l'intentar rematar una pilota llarga.

Durant uns minuts, i fins que no han arribat els serveis mèdics, jugadors osonencs i el cos tècnic del Vic han viscut moments de molts nervis, ja que no reaccionava als estímuls. A hores d'ara, Santanera es troba a la Unitat de Cures Intensives del Josep Trueta on li estan fent diverses proves per comprovar l'abast de la lesió. Després dels fets, l'àrbitre del partit ha decidit suspendre el matx.

Albert Santanera és un dels fitxatges d'aquesta temporada de la UE Vic, equip al qual s'ha incorporat procedent del Tona.

 

Pàgina d'Albert Santanera al Facebook


Navega per les etiquetes

futbol

COMENTARIS

+0
-0
Veritat
Anònim, 01/11/2010 a les 22:39
Que fàcil és donar la culpa al jugador adversari. No el defenso ni molt menys, però el que s0ha de vetllar és per tenir el terreny de joc en bones condicions de seguretat. Ànims pel jugador i la família!!
+0
-0
Resposta Veritat
Anònim, 02/11/2010 a les 12:24
Aquí em sembla que no es dona ni tant sols la culpa el jugador contrari, només explica com va passar i si, amb el Taradell nosaltres hem anat a jugar aquest camp i et dono tota la raó, és molt perillós i un nostre jugador també s'hi va fer mal.

Salutacions

FEU EL VOSTRE COMENTARI


Aquest comentari quedarà pendent d'aprovació per part de l'administrador del web. Si voleu que el vostre comentari es publiqui de forma instantània i sense passar control previ, heu d'estar registrats. Podeu registrar-vos fent clic aqui

Nom Títol Comentari Comprovació Escriu l'any actual, amb 4 xifres D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.

Enquesta
El Lip dub per la independència de Vic haurà servit per alguna cosa?
      Vots emesos: 203
Edicions locals

Consum

Comerç electrònic: què cal saber?

La comoditat d’adquirir des d’un llibre fins un bitllet d’avió sense moure’ns de casa fa que cada vegada més consumidors es decantin per aquesta nova modalitat de compra.
Bloc de fotos
Arxiu històric


- Som a Internet des del maig de 1996
- SCG Aquitània SL
- Empresa adherida a l'Internet Quality Agence
- Notícies publicades amb llicència
Amb la col·laboració de: