Dimarts, 9 de novembre de 2010 | 18:39
Vostè es troba a: Inici > Comunicació >

Losantos es posa les botes amb els impresos per la seva cobertura d'un acte de víctimes

Versió Mòbil Subscriu-te al butlletí Subscriu-te als rss Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter
Té crítiques per a tots
Losantos es posa les botes amb els impresos per la seva cobertura d'un acte de víctimes
Comunicació 09/11/2010 11:12
S'ha posat les botes. Federico Jiménez Losantos ha carregat amb una duresa extrema contra els diaris impresos per la seva cobertura, als seus ulls escassa, de la manifestació de les víctimes del terrorisme dissabte passat.
9jimenez-losantos
Segons el periodista d'EsRadio, a la manifestació del dissabte protagonitzada per la plataforma Voces contra el terrorisme de Francisco José Alcaraz, només van estar ells "i algun enviat del grupo Intereconomía, sobretot de La Gaceta", assegurava.

Segons la seva opinió, "el panorama de paper ha estat vergonyós". I ha tingut paraules per a tots. Sobre El Mundo diu que "està Fernando Lázaro –que va cobrir l'acte- i després estem dos o tres que estem no sé molt bé si destorbant o servint de coartada".

Sobre la informació publicada en La Razón ha dit que "va publicar una notícia d'agència d'Europa Press, crec, que venia amb faltes d'ortografia. Publicava tres paràgrafs i en l'últim deia: Al final de l'acte van onejar les banderes però onejar ho escrivia amb 'h'.

També ha criticat el titular d'El País –‘El PP abandona a les víctimes'- i ha afegit que "vosaltres les combateu", i que "el PP es comporta ara de forma miserable i vosaltres sempre".

Finalment, i després d'ignorar a Público, ha dit el següent sobre ABC: "Escolta, és que Alcaraz no ens cau bé. I qui us cau bé? Rubalcaba? Però on aneu? I després us queixeu que no veneu ni un diari però, què heu de vendre si deixeu venuts als vostres lectors?".
Envia'ns el teu comentari
*
*
Has de copiar en el camp de text els 6 caracters, del 0 al 9 i de la A a la F

* Camps obligatoris
CatalunyaPress - Ronda Universitat 12, 7ª Planta -08007 Barcelona - Tlf (34) 93 301 05 12 - redaccio@catalunyapress.cat | www.catalunyapress.cat
RESERVATS TOTS ELS DRETS. EDITAT PER ORNA COMUNICACIÓN SL | Mapa Web
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1