Dimarts, 9 de novembre de 2010 | 18:51
Vostè es troba a: Inici > Política >

Mas vol 'una Catalunya millor', però no diu quina ni com

Versió Mòbil Subscriu-te al butlletí Subscriu-te als rss Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter
David Madí assegura que CiU gastarà menys i farà més a la campanya
Mas vol 'una Catalunya millor', però no diu quina ni com
08/11/2010 21:20
9Artur Mes presenta la seva campanya al costat dels caps de llista de CiU
P. A.- Convergència i Unió ha presentat aquest dilluns una campanya electoral en la qual invertirà tres milions dos-cents mil euros per fer més de 5.000 actes, amb els quals volen assegurar una victòria que ja viuen, com ha demostrat un Artur Mas crescut que ha hagut de tancar l'acte demanant modèstia.
En un acte replet de premsa i simpatitzants en una carpa instal·lada als Jardinets de Gràcia, la Federació nacionalista ha presentat una campanya de grans xifres, encara que han retallat la inversió en 300.000 euros respecte a la de fa quatre anys. Malgrat això, David Madí, cap del projecte que pretén portar a Artur Mas a la presidència de la Generalitat, ha assegurat que la formació emprèn una campanya sense precedents, amb més actes i més desplegament que mai.

El protagonista de l'acte ha estat l'últim a sortir a l'escenari, lamentant que conforme s'apropa la campanya la seva veu minva, encara que no se li notés. L'entusiasta convenciment de victòria dels presents l'hi ha pogut contagiar. La seguretat d'aconseguir el nombre de diputats necessaris per governar és tal, que Mas ha hagut de tornar a l'escenari, una vegada acabat l'acte, per demanar a tots els presents que l'acomiadaven amb crits de "Mas president" que esperessin a que les urnes dictin sentència per celebrar l'objectiu.
9Artur Mes mira un vídeo de campanya de CiUDurant l'acte, en el qual han estat presents els número 1 de CiU per les quatre circumscripcions i la número 2 de Barcelona, Joana Ortega, Mas ha demanat una campanya "en positiu", sense entrar en baralles amb altres formacions, encara que per a això ha criticat que altres partits no facin el mateix. Poc després, s'ha compromès a oferir una proposta per cada desqualificació que rebi i ha denunciat que "altres" es treuen propostes de la "cistella".

Com a lema de la campanya, CiU creu en 'una Catalunya millor' de la qual no ha parlat. Tan sols ha ressaltat que amb ell de President, el Govern de la Generalitat no se supeditarà a ningú i negociarà amb el Govern de Madrid en igualtat de condicions, sense rebaixar-se.

La campanya comença aquest dijous per a CiU -i per a la resta de partits- amb un míting a la Plaça Catalunya de Barcelona, la primera vegada que ho fan en aquest escenari.
Envia'ns el teu comentari
*
*
Has de copiar en el camp de text els 6 caracters, del 0 al 9 i de la A a la F

* Camps obligatoris
CatalunyaPress - Ronda Universitat 12, 7ª Planta -08007 Barcelona - Tlf (34) 93 301 05 12 - redaccio@catalunyapress.cat | www.catalunyapress.cat
RESERVATS TOTS ELS DRETS. EDITAT PER ORNA COMUNICACIÓN SL | Mapa Web
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1