ICV > Vegueria de les T... > notícies > Dones amb Iniciat...

Notícia

Imag0139

Presentació Dones amb Iniciativa a Anglesola

Fletxa_component
18/10/2010
Dones amb Iniciativa es presenten a Anglesola amb Remei Escribà com a Coordinadora comarcal de l'Urgell

Sara Vilà candidata de Dones amb Iniciativa per la circumscripció de Lleida i Francesc Pané diputat i 1r candidat donen suport a la nova coordinadora comarcal de l'Urgell

Amb una important assistència de públic es va presentar a Anglesola Dones amb Iniciativa, amb la nova Coordinadora Comarcal per l'Urgell, Remei Escribà amb una conferència que sota el títol "ELS DRETS DE LES DONES: UNA REIVINDICACIÓ, ENCARA NECESSÀRIA", van oferir Sara Vilà i Francesc Pané

"En un moment de crisi com el que ens trobem, són més necessàries que mai les polítiques per lluitar en favor dels drets de les dones. No podem permetre que es faci ni un pas enrere o que s'oblidin apel·lant  que els problemes econòmics són l'única  cosa important. Una democràcia on les dones no hagin aconseguit la igualtat real és una democràcia inacabada. Volem una organització social que fomenti decididament la igualtat de gènere.

Les dones s'han d'incorporar en major nombre a totes les esferes de la societat. La coeducació ha de poder canviar les estructures patriarcals.

Demanem que es prioritzin la lluita contra l'explotació sexual i el tràfic de persones, el reconeixement dels drets de les persones que es dediquen a la prostitució, l'avortament lliure i gratuït, l'eradicació definitiva de les violències vers les dones i la lluita clara contra l'ús d'imatges degradants i estereotipades de les dones. A més creiem necessari incorporar la perspectiva de gènere a la cooperació al desenvolupament, atesa la situació d'extrema vulnerabilitat i invisibilitat que pateixen les dones al països en vies de desenvolupament.

DC 10/11/2010 | 06:51
Fons_fixed_articles
Fons_fixed_publications
Icvinformaci__portada
  • Mesveure