Sense títol
El personatge
El número 3 del PSC a les eleccions, Celestino Corbacho, defensa l'aposta de no reeditar el tripartit
SUBSCRIU-TE A ELTRIANGLE
05/11/2010
Sense títol
La cosina de Laporta s’omple la butxaca
Mario Ruiz
No hi ha un títol de pel·lícula que defineixi millor el que està passant a les oficines de l’FC Barcelona que el primer film del geni Woody Allen Agafa els diners i corre. I és que en aquests dies, des que Sandro Rosell va accedir a la presidència del club, s’ha vist sortir molts executius del Barça amb la mateixa cara de satisfacció que tenia a la gran pantalla l’incompetent atracador Virgil Starkwell quan donava un cop.

Primer va ser el director general, Joan Oliver, qui es va emportar una indemnització immoral de 852.000 euros que va suposar tot un insult al soci. Pocs dies després van passar per caixa primer el director del futbol base, José Ramón Alexanko, qui va deixar el club amb 255.000 euros i un Audi full equip de 58.000 euros de regal, i després el director de Barça TV, Vicent Sanchis, a qui li van pagar la seva nefasta gestió al front de la televisió del club amb una suculenta indemnització de 80.000 euros. Doncs bé, ara li ha arribat el torn a la directora general de la Fundació de l’FC Barcelona, la cosina del president Laporta Marta Segú [a l'esquerra de Laporta], que s’ha embutxacat 200.000 euros d’indemnització tot i que només feia dos anys que desenvolupava aquest càrrec.

Queda demostrat, amb aquest darrer acomiadament, que del Barça tothom estava blindat i que se'n va amb les butxaques plenes si formava part de l’entorn del president Laporta. I Marta Segú era una de les líders de la seva claca. Al club tothom sabia que el seu pare Joaquim, oncle de Laporta, era soci de l’expresident en l’empresa Hakerson Internacional, una de les promotores de l’urbanització de diverses hectàrees en el que és la darrera zona agrícola de l’Hospitalet de Llobregat. Es tracta d’una operació en la que a més de Laporta i Joaquim Segú són socis Xavier Arbós, company de despaxt professional de l’expresident blaugrana; la dona de l’alcalde de Sant Cugat, Anna Maria Lloveras; l’exadvocat del Barça, Pedro Luis Mellado, i els exvicepresidents Joan Franquesa i Alfons Godall.

*Aquesta informació la trobaràs sencera al setmanari EL TRIANGLE.
Imprimir Enviar notícia
subscripcio butlleti
subcripcio setmanari