Dimecres, 10 de novembre de 2010 | 19:01
Vostè es troba a: Inici > Comunicació >

Enric Sopena opta a dirigir EFE

Versió Mòbil Subscriu-te al butlletí Subscriu-te als rss Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter
El Govern busca substitut per a Grijelmo
Enric Sopena opta a dirigir EFE
Comunicació 10/11/2010 13:51
El Govern planeja destituir a l'actual director de l'Agència EFE, Álex Grijelmo, i entre els candidats a substituir-lo es troba Enric Sopena, director de ‘Elplural' i tertulià de ‘La Noria'. En qualsevol cas, serà algú proper a Presidència.
Després d'encarregar-se de dur a terme l'ERE, des del Govern es creu que ha passat el temps de Grijelmo al capdavant de l'agència pública, perquè el procés li ha enfrontat amb els sindicats i fa difícil les futures relacions amb els treballadors.

En aquest sentit, Álex Grijelmo podria ser destituït aquest mateix any, segons informa PRnoticias, que apunta a tres noms com a possibles substituts. "En l'Executiu volen a més un President afí que garanteixi submissió total a les directrius de Zapatero i el seu equip, conscients que en mitjans privats ja no tenen cap suport real", assegura Prnoticias.

Entre els candidats destaca el nom d'Enric Sopena, director d'ElPlural i que ja ha ocupat càrrecs d'importància en mitjans públics, doncs va dirigir els Informatius de TVE als anys vuitanta.

Els seus rivals per al càrrec són Nieves Goicoechea, exsecretària d'Estat de Comunicació i periodista de la Cadena Ser, amb línia directa amb Moncloa; i Arsenio Escolar, actual director de 20 minutos i assot del PP, abans sotsdirector d'El País i Cinco Días.
Envia'ns el teu comentari
*
*
Has de copiar en el camp de text els 6 caracters, del 0 al 9 i de la A a la F

* Camps obligatoris
CatalunyaPress - Ronda Universitat 12, 7ª Planta -08007 Barcelona - Tlf (34) 93 301 05 12 - redaccio@catalunyapress.cat | www.catalunyapress.cat
RESERVATS TOTS ELS DRETS. EDITAT PER ORNA COMUNICACIÓN SL | Mapa Web
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1