Dimecres, 10 de novembre de 2010 | 19:09
Vostè es troba a: Inici > Comunicació >

La transmissió d'en Puyal vol fer la volta al món amb els seus oients

Versió Mòbil Subscriu-te al butlletí Subscriu-te als rss Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter
Curiosa iniciativa per cobrir un partit sense emoció
La transmissió d'en Puyal vol fer la volta al món amb els seus oients
Comunicació 08/11/2010 22:04
Aquest dimecres, durant el partit Barça-Ceuta, La transmissió d’en Puyal vol fer la volta al món a través de la intervenció dels oients que escolten per Internet els partits del Barça des dels cinc continents a través de Catalunya Ràdio.
Puyal
L’objectiu és enllaçar els països o les ciutats dels oients que escolten la transmissió per configurar una imaginària volta al planeta. La transmissió d’en Puyal per internet té un ampli seguiment a través de la xarxa. Els directes dels partits del Barça són els més escoltats al web de Catalunya Ràdio que la temporada passada van tenir una mitjana de 22.000 peticions d’àudio per partit i en partits d’alt interès han arribat a tenir més de 100.000 peticions.

Habitualment, La transmissió d’en Puyal té oients des dels Estats Units, el Canadà, Sèrbia, Veneçuela, etc. Per això, coincidint amb el partit de tornada dels setzens de final de Copa entre el Barça i el Ceuta, Joaquim Maria Puyal proposa un repte prou singular que consisteix a reunir una bona part d’aquests oients i, a través dels llocs des d’on ens escolten, construir una volta al món virtual.

Les persones que vulguin participar en aquesta experiència ho hauran de dir abans i podran fer-ho enviant un missatge al Twitter del programa.

La transmissió d’en Puyal del partit de Copa Barça-Ceuta d’aquest dimecres començarà a les 9 del vespre i s’allargarà fins a la 1 de la matinada.
Envia'ns el teu comentari
*
*
Has de copiar en el camp de text els 6 caracters, del 0 al 9 i de la A a la F

* Camps obligatoris
CatalunyaPress - Ronda Universitat 12, 7ª Planta -08007 Barcelona - Tlf (34) 93 301 05 12 - redaccio@catalunyapress.cat | www.catalunyapress.cat
RESERVATS TOTS ELS DRETS. EDITAT PER ORNA COMUNICACIÓN SL | Mapa Web
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1