Dimecres, 10 de novembre de 2010 | 18:57
Vostè es troba a: Inici > Comunicació >

Llum verda a la 'descafeïnada' entrada de Telecinco i Telefònica en Digital +

Versió Mòbil Subscriu-te al butlletí Subscriu-te als rss Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter
No tindran vot en les decisions estratègiques
Llum verda a la 'descafeïnada' entrada de Telecinco i Telefònica en Digital +
Comunicació 10/11/2010 14:19
Telecinco i Telefónica podran finalment entrar en Digital +, tot i que per això han hagut de renunciar al seu dret de veto en les decisions estratègiques de la companyia televisiva. Després d'això, Competència ha arxivat la investigació en curs.
9delkader
Així, ambdues companyies no tindran veu a l'hora de prendre decisions com el pla de negocis, el pressupost anual de Digital+ o el nomenament d'alts directius de la plataforma.

Així, en un comunicat, la Comissió Nacional de la Competència (CNC) ha assenyalat que amb aquestes "noves condicions", l'operació, que implica l'entrada de Telecinco i Telefònica en Digital+ amb sengles participacions del 22%, "no altera el control exclusiu de Prisa" sobre la plataforma de televisió de pagament, "pel que no es produeix una modificació de l'estructura de control de Digital+ i, per tant, no existeix una operació de concentració que hagi de ser autoritzada prèviament per la CNC".

No obstant això, Competència avisa que "si en el futur es produís una modificació de l'estructura de control de Digital+, podria donar lloc a una nova operació de concentració que hauria de ser notificada a les autoritats de competència per a la seva autorització".
Envia'ns el teu comentari
*
*
Has de copiar en el camp de text els 6 caracters, del 0 al 9 i de la A a la F

* Camps obligatoris
CatalunyaPress - Ronda Universitat 12, 7ª Planta -08007 Barcelona - Tlf (34) 93 301 05 12 - redaccio@catalunyapress.cat | www.catalunyapress.cat
RESERVATS TOTS ELS DRETS. EDITAT PER ORNA COMUNICACIÓN SL | Mapa Web
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1