Dimecres, 10 de novembre de 2010 | 19:04
Vostè es troba a: Inici > Política >

Solidaritat denuncia a Reagrupament per plagi de material electoral

Versió Mòbil Subscriu-te al butlletí Subscriu-te als rss Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter
La guerra continua
Solidaritat denuncia a Reagrupament per plagi de material electoral
10/11/2010 13:13
plagi-electoral
Després de mesos de bones paraules i declaracions d’amor, la ruptura entre Reagrupament i Solidaritat Catalana ha donat pas a una guerra bruta sense final aparent. L’últim episodi, una denúncia del partit de Laporta al de Carretero per plagi.
Solidaritat sosté que la formació liderada ha plagiat la publicitat electoral de Joan Laporta en diverses revistes de la circumscripció electoral de Girona.

SI ha demanat a la Junta Electoral de Girona el segrest de diverses publicacions de la província de Girona entres les quals s'hi troben L'Ham i El Mirador del Pla de l'Estany per contenir material electoral de SI plagiat i signat per Reagrupament.

Així mateix, SI emplaça a la Junta Electoral a què de forma immediata i amb caràcter d'urgència es retirin i siguin destruïdes aquestes i totes les publicacions on hagi sortit publicitat il•legal plagiada per Reagrupament.
Envia'ns el teu comentari
*
*
Has de copiar en el camp de text els 6 caracters, del 0 al 9 i de la A a la F

* Camps obligatoris
CatalunyaPress - Ronda Universitat 12, 7ª Planta -08007 Barcelona - Tlf (34) 93 301 05 12 - redaccio@catalunyapress.cat | www.catalunyapress.cat
RESERVATS TOTS ELS DRETS. EDITAT PER ORNA COMUNICACIÓN SL | Mapa Web
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1