Vota
Resultat:
3 vots
Redacció osona.com | Actualitzat el 10/11/2010 a les 15:49h

La Matagalls-Vic reuneix 600 caminadors

Bon ambient i temps grisós.

Els participants a la caminada Matagalls-Vic recuperen les forces. Foto: Unió Excursionista de Vic

El diumenge 7 de novembre va tenir lloc la 30na edició de la caminada popular Matagalls-Vic a peu amb poc més de 600 inscrits. Les inscripcions varen quedar completes una setmana abans de la realització de la prova.

El dia es va llevar amb una boira alta i amb un to grisenc, però no tan fred com els darrers anys. A la plaça major de Vic, els caminadors més matiners ja esperaven impacients els primers autocars que els durien cap a Collformic. Des de les 7 fins a les 8 del matí, la sortida dels autocars es va anar succeint sense massa entrebancs, mentre a Collformic, a dos quarts de 8 ja es donaven les primeres sortides.

Tot i que no es tracta d'una caminada competitiva, cada any hi ha més corredors que la fan a pas molt lleuger o corrent i les arribades, de nou a la Plaça de Vic, cada any són més d'hora. A la seva arribada, els participants es van trobar la plaça molt animada, amb activitats de diferents entitats de la ciutat i de la comarca.

El temps va respectar tant als caminadors com als organitzadors, que fins i tot en algun moment van poder veure alguna escletxa de sol entre el cel gris que es debatia entre la boira alta del matí i la pluja que s'esperava per la tarda.

No s'ha de lamentar cap accident greu, tret d'un participant que va tenir una mala caiguda i va patir un ensurt.

“Tant els participants com els organitzadors es mostren molt contents del funcionament d'aquesta nova Matagalls-Vic a peu i l'any que ve... segurament tindrem alguna novetat!”, diuen des de la Unió Excursionista de Vic, l’entitat organtizadora.

Anar al web de la Unió Excursionista de Vic


Referències a Internet

Matagalls

COMENTARIS

+1
-0
Molt bona organització!
Anònim, 10/11/2010 a les 16:27
Moltes felicitats als organitzadors!

FEU EL VOSTRE COMENTARI


Aquest comentari quedarà pendent d'aprovació per part de l'administrador del web. Si voleu que el vostre comentari es publiqui de forma instantània i sense passar control previ, heu d'estar registrats. Podeu registrar-vos fent clic aqui

Nom Títol Comentari Comprovació Escriu l'any actual, amb 4 xifres D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.

Enquesta
Els resultats del 28-N influiran a les municipals?
      Vots emesos: 107
Edicions locals

Consum

El nou Codi de Consum de Catalunya

El Codi de Consum de Catalunya amplia, actualitza i millora els drets de les persones consumidores al nostre país i el dota, en l’àmbit de consum, d’un marc jurídic complet que vol esdevenir model de referència en molts sectors de l’activitat econòmica.
Bloc de fotos
Arxiu històric


- Som a Internet des del maig de 1996
- SCG Aquitània SL
- Empresa adherida a l'Internet Quality Agence
- Notícies publicades amb llicència
Amb la col·laboració de: