Dijous, 11 de novembre de 2010 | 19:06
Vostè es troba a: Inici > Municipis >

L'Ajuntament de Girona inicia la tercera edició del programa de simulació d’empreses

Versió Mòbil Subscriu-te al butlletí Subscriu-te als rss Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter
En els dos primers cursos, dels 28 alumnes un 60% van aconseguir una feina
L'Ajuntament de Girona inicia la tercera edició del programa de simulació d’empreses
Municipis 09/11/2010 13:54
L'Ajuntament de Girona porta a terme el curs de Simulació d’Empreses amb Finalitats Educatives (SEFED). Es tracta d’un curs de formació ocupacional en perfils administratius polivalents per a PIMES, adreçat a persones en situació d’atur interessades en treballar en tasques administratives.
Girona, curs de simulació d'empreses
El curs te una durada de 644 hores lectives, que van començar el dia 24 de setembre i finalitzaran el dia 14 de març de 2011 amb un nombre de 15 alumnes i un horari de dilluns a divendres, de 8.00h a 14.00h.

El curs, que es porta a terme en un local situat al barri de Sta. Eugènia, al c/ Agudes, 26, aplica la metodologia SEFED (simulació d’empreses amb finalitats educatives) que consisteix en que cada centre formatiu adopta la forma i l’activitat d’una empresa fictícia on es reprodueixen els circuits administratius, les relacions i moviments normals d’una empresa. L’aprenentatge de l’alumne és sobretot pràctic a través de la realització de les activitats que es generen a través de l’empresa simulada. En aquest sentit, la tinenta d’alcalde de Desenvolupament Local i Promoció de la Ciutat, Cristina Alsina, ha destacat la consolidació del simulador com a eina de millora d'ocupabilitat de les persones aturades i que respon a les necessitats reals de les pimes gironines.

L’alumne adquireix coneixements i experiència en cadascuna de les àrees de l’empresa (recepció, atenció al client, facturació, comptabilitat, proveïdors, personal, màrqueting i logística, etc.). El resultat és una formació teòrica i pràctica molt adequada per desenvolupar feines administratives a les pimes.

Aquest és el tercer curs d’aquestes característiques que organitza l’Ajuntament de Girona després de les dues edicions que es van realitzar l’any 2009 dins el projecte Girona Innova. En aquella ocasió 28 persones van participar en els 2 cursos, de les quals el 60% van aconseguir un contracte de treball.

Es tracta d’un curs gratuït de formació ocupacional que s’adreça a persones en situació d’atur. Està organitzat per l’Ajuntament de Girona i la Fundació Inform, i subvencionat pel SOC i el FSE.
Envia'ns el teu comentari
*
*
Has de copiar en el camp de text els 6 caracters, del 0 al 9 i de la A a la F

* Camps obligatoris
CatalunyaPress - Ronda Universitat 12, 7ª Planta -08007 Barcelona - Tlf (34) 93 301 05 12 - redaccio@catalunyapress.cat | www.catalunyapress.cat
RESERVATS TOTS ELS DRETS. EDITAT PER ORNA COMUNICACIÓN SL | Mapa Web
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1