Condemna de l'atemptat d'ETA

Una vegada més ETA ha volgut fer-se present en una campanya electoral i ho ha fet de l'única manera que sap: matant. ICV-EUiA hem suspès l'acte de final de campanya en senyal de respecte per Isaias Carrasco. Aquest és el comunicat oficial de la nostra coalició:

Des d’Iniciativa Verds – Esquerra Unida volem en primer lloc transmetre el nostre condol a la família i amics de la víctima així com al partit socialista davant d’aquest brutal assassinat.

Iniciativa Verds – Esquerra Unida condemnem amb rotunditat l’atemptat terrorista perpetrat per la banda terrorista ETA, que ha acabat amb la vida de Isaias Carrasco, ex regidor socialista.

Com a acte de solidaritat Iniciativa Verds – Esquerra Unida ha anul·lat tots els seus actes de campanya.

La banda terrorista, un cop més, ha volgut interferir en la normalitat democràtica. Però no ho aconseguiran.

La millor resposta a l’atemptat terrorista és que el proper diumenge sigui una jornada democràtica, on els ciutadans i ciutadanes anem a votar sense por, de forma serena i de forma massiva.

Un cop més volem fer una crida a la unitat de totes les forces democràtiques davant del terrorisme.

La ciutadania espera dels seus representants polítics un comportament exemplar i no partidista.

Finalment volem manifestar el nostre compromís per acabar amb el terrorisme i assolir definitivament la pau.

1 comentarios:

diumenge, 09 març, 2008 Anònim ha dit...

Hola Joan, estic d'acord amb el teu discurs. Només espero que votem segons la nostra ideologia i no ens deixem portar per les temptacions del vot útil cedint doncs davant del terrorisme. Estic totalment en contra de lús partidista que s'està fent de l'atemptat i només espero que la gent no es cagui a sobre i voti segons les seves conviccions.