divendres, 12 de novembre de 2010

Benvinguda de l'Alcalde

Donem la benvinguda a tots els qui visiteu la nostra vila a través d’internet.

Hi trobareu una àmplia informació sobre Argentona, amb dades sobre les entitats, els serveis, les festes, les activitats que s'hi desenvolupen i sobre l'actualitat de la nostra vila.

El web vol ser una eina còmoda i ràpida per obtenir informació sobre l'activitat municipal i per facilitar els tràmits i gestions administratives amb l’Ajuntament. Vol ser un lloc web amb informació continuada, que contribueixi a millorar la informació i els serveis a les convilatanes i convilatans, i acostar més la nostra vila al món.

A la llarga, el web ha de ser un mitjà que permeti la interacció i la participació de tothom qui ho desitgi. Es vol que s’hi reflecteixin les activitats de les entitats i associacions, o que es puguin fer tota mena de suggeriments i sol·licituds mitjançant el correu electrònic.

Amb el web volem oferir una finestra oberta al món, a les entitats i associacions, a la promoció de la nostra vila i, per sobre de tot, a les argentonines i argentonins. És un altre pas per aconseguir un Ajuntament més eficaç, obert i proper als ciutadans.

Us convidem a fer suggeriments o comentaris per millorar el lloc web i aconseguir que respongui a les necessitats actuals i futures de tothom: que tingueu molt bona navegació!

Rebeu una cordial salutació.

Pep Masó Nogueras
Alcalde




Vots de Poble:
Vot de Poble de 2007
Vot de Poble de 2008
Vot de Poble de 2009
Vot de Poble de 2010



Consell de la Vila
Festa Major d'hivern de Sant Julià 2011
Inscripció al Registre Ciutadà
El Collell
Esports
Perfil del Contractant
Plans municipals
Oferta Pública
Ràdio Argentona
web jove
SEMPRE
Ofertes Feina
web Museu del càntir
Policia Local d'Argentona
CAAD Maresme
Parc serralada Litoral
Associació Municipis Catalans Recollida PaP
Quin temps fa a Argentona?