Divendres, 12 de novembre de 2010 | 18:43
Vostè es troba a: Inici > Política >

Camacho recupera l'agressiu contracte per a immigrants de Rajoy

Versió Mòbil Subscriu-te al butlletí Subscriu-te als rss Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter
Proposa expulsar als que no trobin treball
Camacho recupera l'agressiu contracte per a immigrants de Rajoy
10/11/2010 17:54
9camacho-contracte
CatalunyaPress.- El PP català ha fet un pas més en la seva intenció de convertir la immigració en un dels temes preponderants de la campanya. Alícia Sánchez Camacho proposa un contracte d'integració per a immigrants.
En un acte organitzat al barri del Fondo, a Santa Coloma de Gramenet, amb uns índexs d'immigració del 21%, Camacho ha explicat algunes de les premisses que hauran de complir els immigrants documentats per poder viure a Catalunya.

Entre elles destaca el fet que aquells immigrants extracomunitaris que hagin passat uns mesos a Catalunya sense trobar treball siguin expulsats als seus països d'origen. No ha donat detalls sobre quin seria el període d'aplicació de la volta.

A més, els extracomunitaris amb permís de residència haurien de "complir les lleis", "respectar els valors i costums catalans i espanyoles", "treballar activament per integrar-se" i "conèixer les llengües oficials", un màxim que no és obligatori per als espanyols.

La proposta del PP català s'assembla molt a la que ja va plantejar Mariano Rajoy en les passades eleccions generals. Llavors, el candidat popular va donar més detalls de com pensava aplicar el seu pla: faria marxar tots els immigrants que no trobessin treball en un any.

Es dóna la circumstància que de les moltes propostes que està fent Camacho en matèria d'immigració, com la col·laboració dels ajuntaments per delatar als immigrants sense documentació a la policia, no s'apliquen en les autonomies governades pel PP.
Paco
11/11/2010
Comorrrr!, que nosaltres no hem de cumplir les lleis? ni respectar valors i costums? ni integrar-nos? ni conèixer llengües oficials? . Tot aixó és obligatori per a tothom que visqui en qualsevol societat moderna. Se us veu massa el llautó. Encara que vingui del PP, és de sentiti comú que s'apliqui d'una vegada.
Envia'ns el teu comentari
*
*
Has de copiar en el camp de text els 6 caracters, del 0 al 9 i de la A a la F

* Camps obligatoris
CatalunyaPress - Ronda Universitat 12, 7ª Planta -08007 Barcelona - Tlf (34) 93 301 05 12 - redaccio@catalunyapress.cat | www.catalunyapress.cat
RESERVATS TOTS ELS DRETS. EDITAT PER ORNA COMUNICACIÓN SL | Mapa Web
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1