Divendres, 12 de novembre de 2010 | 18:38
Vostè es troba a: Inici > Esports >

Del Bosque crida als mundialistes per jugar a Portugal

Versió Mòbil Subscriu-te al butlletí Subscriu-te als rss Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter
Cazorla per Navas, únic canvi
Del Bosque crida als mundialistes per jugar a Portugal
Esports 12/11/2010 13:53
EP.- El seleccionador nacional de futbol, Vicente del Bosque, ha anunciat la llista dels 23 jugadors convocats per a l'amistós del proper dimecres davant Portugal, formada pels jugadors que van guanyar el Mundial, amb l'únic canvi obligat per lesió de Cazorla per Navas.
9mundial-españa
La 'Roja' tancarà 2010 el dia 17, disputant aquest amistós que servirà també per promocionar la 'Candidatura Ibèrica' de tots dos països per ser triats seu del Mundial de 2018, quinze dies abans que l'Executiu de la FIFA anunciï la seva decisió el 2 de desembre.

Els internacionals es concentraran en dilluns i aprofitaran per participar en els actes d'homenatge que se celebraran a Las Rozas, als quals acudiran centenars de futbolistes que han lluït l'elàstica de la selecció al llarg de la història.

Del Bosque ha volgut també rendir el seu particular homenatge al grup de futbolistes que van aconseguir el Mundial, encara que ha hagut de prescindir del sevillista Navas, que ha hagut de passar pel quiròfan, a causa d'una lesió en el turmell.

D'aquesta forma, a la llista tornen els campions del món que es van perdre l'última cita, els lesionats Cesc Fábregas, Xavi Henández i Raúl Albiol, a més de Javi Martínez i Juan Mata, que van reforçar a la sub-21 en la seva classificació per a l'Europeu.

Llesta de convocats:

Porters: Iker Casillas (Reial Madrid), Pepe Reina (Liverpool) i Víctor Valdés (FC Barcelona).

Defenses: Álvaro Arbeloa (Reial Madrid), Sergio Ramos (Reial Madrid), Raúl Albiol (Reial Madrid), Joan Capdevila (Vila-real), Carlos Marchena (Vila-real), Gerard Piqué (FC Barcelona) i Carles Puyol (FC Barcelona).

Migcampistes: Xabi Alonso (Reial Madrid), Sergi Busquets (FC Barcelona), Andrés Iniesta (FC Barcelona), Xavi Hernández (FC Barcelona), Javi Martínez (Athletic Club), Cesc Fábregas (Arsenal) i Santi Cazorla (Vila-real).

Davanters: David Silva (Manchester City), Pedro Rodríguez (FC Barcelona), Fernando Torres (Liverpool), David Villa (FC Barcelona), Fernando Llorente (Athletic) i Juan Manuel Mata (València).
Envia'ns el teu comentari
*
*
Has de copiar en el camp de text els 6 caracters, del 0 al 9 i de la A a la F

* Camps obligatoris
CatalunyaPress - Ronda Universitat 12, 7ª Planta -08007 Barcelona - Tlf (34) 93 301 05 12 - redaccio@catalunyapress.cat | www.catalunyapress.cat
RESERVATS TOTS ELS DRETS. EDITAT PER ORNA COMUNICACIÓN SL | Mapa Web
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1