Divendres, 12 de novembre de 2010 | 18:40
Vostè es troba a: Inici > Opinió >

Diguem la veritat

Versió Mòbil Subscriu-te al butlletí Subscriu-te als rss Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter
ELS MIOLS D'ISIDORO
Diguem la veritat
Els miols d'Isidoro
11/11/2010 09:55
La sinceritat és un valor afegit en la política. Aquells que menteixen o naveguen entre dues aigües, abans o després, acaben pagant-ho a les urnes. Ahir escoltàvem a Artur Mas declarar-se independentista, quelcom que gairebé tots ja sabíem, però que fins que l'interessat no ho ha dit en TVE, era solament un acte de fe, com el de la Santíssima Trinitat. Però la cosa no va quedar aquí: el líder convergent també va obrir clarament la porta a un pacte post-electoral amb el Partit Popular, com també suposàvem i desitja el sector empresarial del seu electorat, que aclareix als votants, especialment als que busquen en el partit de la Sánchez Camacho el seu refugi natural per lluitar contra els aclaparaments independentistes, que el seu vot, al final, serà estèril perquè engreixarà la borsa dels enemics naturals als que tant temen. A mi no em sembla malament que es parli clar, que és el que no ha sabut fer Partit Socialista durant tota la legislatura, amb uns portaveus tan soporífers com el Conseller Nadal o mentiders com el seu col·lega l'ecosocialista Saura, al que el President Montilla mai li podrà agrair prou la seva nefasta gestió en Interior. Fins i tot, ara que estem en campanya, la comunicació és l'assignatura pendent del partit de Nicaragua, en haver-se equivocat greument per encomanar-li la campanya al "minga freda" com el bufó Collboni, que està molt lluny de la contundència d'un Zaragoza bragat en mil batalles contra els convergents. O com Madí, que també ho està en les seves dialèctiques amb els sociates, que ha seguit en la bretxa per a benefici del seu partit i especialment del seu "senyoret" l'independentista i presumible soci de govern del partit que va dur el nostre Estatut davant el Constitucional, amb els danys col·laterals que tots sabem. Així que, al final, gràcies a la injuriada TVE, als professionals de la qual sempre he defensat, ens anem assabentant de què van les eleccions del dia 28 i el que és mes important, el que "pensa realment" el candidat que té, segons les enquestes, totes les paperetes per convertir-se en el proper President de la Generalitat. Intueixo que quan Tv3 entri en lliça el peix informatiu ja estarà tot venut.

L'altra part d'aquesta reflexió gatuna l'acaba de posar Jaume Roures, que ha posat els seus bemols damunt la taula en decidir que el Barça-Madrid es jugui el dilluns i deixar en ridícul a Digital Plus, que havia anunciat el partit als seus abonats per al diumenge. El que s'ha dit i escrit: Diguem la veritat.

Miauuuuuu…….!
Envia'ns el teu comentari
*
*
Has de copiar en el camp de text els 6 caracters, del 0 al 9 i de la A a la F

* Camps obligatoris
CatalunyaPress - Ronda Universitat 12, 7ª Planta -08007 Barcelona - Tlf (34) 93 301 05 12 - redaccio@catalunyapress.cat | www.catalunyapress.cat
RESERVATS TOTS ELS DRETS. EDITAT PER ORNA COMUNICACIÓN SL | Mapa Web
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1