Divendres, 12 de novembre de 2010 | 18:47
Vostè es troba a: Inici > Cultura >

El Raval centra l'activitat lúdica de Barcelona

Versió Mòbil Subscriu-te al butlletí Subscriu-te als rss Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter
Agenda cultural del cap de setmana
El Raval centra l'activitat lúdica de Barcelona
12/11/2010 12:35
Conèixer diferents cultures a través d'exposicions interessants, gaudir de la millor ficció teatral, donar suport als nens malalts del cor amb una gran festa o conèixer un dels barris més característics de la ciutat, el Raval. Són algunes de les activitats que podreu fer aquest cap de setmana a Barcelona.
Aquest cap de setmana, Barcelona estrena dues exposicions de luxe. Per començar, no us podeu perdre "El D efecte barroc", al CCCB, una radiografia del mite de la hispanitat i la seva principal estratègia de supervivència: el barroc.

A través de cinema, vídeos, documentals, animacions i instal•lacions la mostra explica que la imatge barroca ha estat la que més s'ha utilitzat als països hispans per construir i legitimar la seva identitat.

També us recomanem "Rutes d'Aràbia", al CaixaForum, una mostra de 300 obres que revela els tresors arqueològics, poc coneguts, de la península Aràbiga. També ofereix un panorama inèdit de les diferents cultures que es van succeir a Aràbia des de la prehistòria fins al començament del període modern.

Totes les cares del Raval


Si voleu conèixer les diverses facetes del Raval, aquest cap de setmana passeu pel Festival Raval(s), que celebra la sisena edició amb un munt d'activitats i actuacions.

Del 13 al 16 de novembre, la Fundació Tot Raval organitza el festival, per sisena vegada. Itineraris, tallers, espectacles de carrer i visites a institucions componen un programa que vol apropar totes les cares del barri.

En l'apartat teatral, el Romea estrena L'hort dels cirerers, d'Anton Txèkhov, amb adaptació de David Mamet, i sota la direcció de Julio Manrique. La peça explica la història d'una família d'origen rus i els seus problemes econòmics, que els duran a convertir la seva finca en una casa d'estiueig.

Més informació
Envia'ns el teu comentari
*
*
Has de copiar en el camp de text els 6 caracters, del 0 al 9 i de la A a la F

* Camps obligatoris
CatalunyaPress - Ronda Universitat 12, 7ª Planta -08007 Barcelona - Tlf (34) 93 301 05 12 - redaccio@catalunyapress.cat | www.catalunyapress.cat
RESERVATS TOTS ELS DRETS. EDITAT PER ORNA COMUNICACIÓN SL | Mapa Web
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1