Divendres, 12 de novembre de 2010 | 18:52
Vostè es troba a: Inici > RSC >

Freixenet aposta per un anunci nadalenc solidari amb Shakira

Versió Mòbil Subscriu-te al butlletí Subscriu-te als rss Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter
Destinarà 500.000 euros a la fundació escolaritzadora de l'artista
Freixenet aposta per un anunci nadalenc solidari amb Shakira
RSC 02/11/2010 19:25
EP.- Freixenet tornarà aquest any a mostrar a un famós brindant per les festes nadalenques i el nou any, en aquesta ocasió de la mà de la cantant Colombiana Shakira, encara que amb la novetat que l'anunci serà solidari.
Shakira a la platja
El director de comunicació i relacions públiques de Freixenet, Pere Bonet, ha explicat que la marca destinarà inicialment 500.000 euros a la Fundació Pies Descalzos, impulsada per la cantant.

Aquesta aportació servirà per construir una escola a Port-au-Prince (Haití) i una altra a Cartagena (Colòmbia). Amb tot, la xifra que oferirà la multinacional catalana pot ampliar-se, ja que la seva col·laboració té vocació de continuïtat.

L'anunci es rodarà en les properes setmanes, per estrenar-se cap al pont de desembre. Utilitzarà imatges del proper videoclip de la cantant, que rodarà a Espanya coincidint amb la seva visita per oferir concerts a Madrid, Bilbao i Barcelona (19, 23 i 24 de novembre, respectivament).

L'anunci estarà dirigit per Jaume de la Iguana i inclourà un brindis de Shakira en català.

Així, Freixenet i Shakira uniran esforços de promoció i donaran a conèixer el vessant filantrópica de l'artista, que va fundar la Fundació Peus Descalços amb 18 anys.

L'entitat escolaritza a nens que viuen en estat d'extrema pobresa, i els ofereix també menjar i vestuari. Actualment compta amb sis escoles a Colòmbia que atenen a 6.000 nens.

Bonet ha assenyalat que després de repetir l'anunci de 2008 en 2009, amb l'equip espanyol de natació sincronitzada com a protagonista, Freixenet passa d'una etapa de "moderació i racionalitat" per la crisi a una "de responsabilitat" amb objectius solidaris.
Envia'ns el teu comentari
*
*
Has de copiar en el camp de text els 6 caracters, del 0 al 9 i de la A a la F

* Camps obligatoris
CatalunyaPress - Ronda Universitat 12, 7ª Planta -08007 Barcelona - Tlf (34) 93 301 05 12 - redaccio@catalunyapress.cat | www.catalunyapress.cat
RESERVATS TOTS ELS DRETS. EDITAT PER ORNA COMUNICACIÓN SL | Mapa Web
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1