Divendres, 12 de novembre de 2010 | 18:43
Vostè es troba a: Inici > Esports >

Greu lesió d'Inzaghi, que es perd tota la temporada

Versió Mòbil Subscriu-te al butlletí Subscriu-te als rss Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter
Als seus 37 anys, el davanter no es dóna "per vençut"
Greu lesió d'Inzaghi, que es perd tota la temporada
Esports 11/11/2010 18:59
EP.- Després de confirmar-se la greu lesió en el genoll esquerre que li obligarà a perdre's el que resta de temporada, el veterà davanter italià de l'AC Milan Filippo Inzaghi ha advertit que no es dóna "per vençut" en aquests durs moments.
Pippo Inzaghi
"La vida i el futbol són així. Un minut abans jugues i lluites i un minut després tens el genoll entre les mans. I un minut després mirar al teu voltant i veus que tens tots al teu al voltant. Gràcies", són les primeres paraules de 'Pippo' Inzaghi, que haurà de passar per quiròfan i estarà entre sis i nou mesos de baixa.

I és que davant els rumors que després de confirmar-se l'abast de la lesió parlaven d'una possible retirada, adverteix que no té intenció de retirar-se. "M'han emocionat tots, l'entitat, l'entrenador, els meus companys d'equip, els meus 'tifosi'. En el profund del vostre cor ho sabeu com jo, que és dur, però no em dono per vençut", assenyala en declaracions a la web 'rossonera', que recull Europa Press.

"Faré qualsevol cosa, creieu-me, perquè no s'ha acabat. I ho faré gràcies a la vostra força i energia", reitera el davanter milanista, que confia a recuperar-se abans del previst.
Envia'ns el teu comentari
*
*
Has de copiar en el camp de text els 6 caracters, del 0 al 9 i de la A a la F

* Camps obligatoris
CatalunyaPress - Ronda Universitat 12, 7ª Planta -08007 Barcelona - Tlf (34) 93 301 05 12 - redaccio@catalunyapress.cat | www.catalunyapress.cat
RESERVATS TOTS ELS DRETS. EDITAT PER ORNA COMUNICACIÓN SL | Mapa Web
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1