Divendres, 12 de novembre de 2010 | 18:31
Vostè es troba a: Inici > Esports >

Mourinho podrà dirigir al Madrid durant el clàssic

Versió Mòbil Subscriu-te al butlletí Subscriu-te als rss Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter
Li han caigut dos partits
Mourinho podrà dirigir al Madrid durant el clàssic
12/11/2010 17:27
9José Mourinho amb cara seriosa
L'entrenador del Real Madrid, José Mourinho, haurà de complir dos partits de sanció per enviar "a la merda" a un àrbitre. Així ho ha decidit el Comitè de Competició, que li permet dirigir el derby contra el Barcelona.
En els últims dies, en la premsa més propera al Barcelona s'havia demanat una sanció per a Mourinho que, basant-se en les sancions que el mateix comitè ha imposat aquesta temporada, podia superar els dos partits.

Finalment no serà així, i l'entrenador portuguès podrà asseure's en la banqueta contra el Barça, ja que la sanció ha estat de dos partits.

El que no pot evitar Mourinho és ser víctima cada vegada de més comentaris crítics. L'últim ha estat l'entrenador del Sporting, Manolo Preciado, al que el Madrid s'enfronta aquest cap de setmana. El càntabre ha titllat de "canalla" al portuguès per haver assegurat que havia regalat punts al Barça.

A més, ha afegit que, en lloc d'en una llotja VIP, posaria a Mourinho "on s'asseuen els Young Boys", els afeccionats més radicals del Sporting.
Envia'ns el teu comentari
*
*
Has de copiar en el camp de text els 6 caracters, del 0 al 9 i de la A a la F

* Camps obligatoris
CatalunyaPress - Ronda Universitat 12, 7ª Planta -08007 Barcelona - Tlf (34) 93 301 05 12 - redaccio@catalunyapress.cat | www.catalunyapress.cat
RESERVATS TOTS ELS DRETS. EDITAT PER ORNA COMUNICACIÓN SL | Mapa Web
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1