Dissabte, 13 de novembre de 2010 | 18:26
Vostè es troba a: Inici >

EL CIRQUE DU SOLEIL S'ENDINSA EN EL BOSC FANTÀSTIC DE 'VAREKAI'

Versió Mòbil Subscriu-te al butlletí Subscriu-te als rss Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter
EL CIRQUE DU SOLEIL S'ENDINSA EN EL BOSC FANTÀSTIC DE 'VAREKAI'
08/11/2010 14:25
Varekai vol dir "en qualsevol lloc" en llengua romaní, l'idioma dels gitanos, però també és el títol del darrer espectacle del Cirque du Soleil, que s'instal·la a Barcelona fins a finals d'any. Un espectacle que ens transporta a un món paral·lel i fantàstic, ple d'éssers estranys, i que vol ser un homenatge a l'esperit nòmada dels artistes de circ.

La trama està basada en el mite grec d'Ícar, que es va endinsar al cel amb unes ales fetes de plomes i de cera que se li van desfer en acostar-se massa al sol. Però a Varekai, enlloc d'enfonsar-se al mar, el jove aterra en un món misteriós i màgic, en un bosc profund i frondós, situat al cim d'un volcà i habitat per criatures fantàstiques.

Allà, aquest noi solitari iniciarà una nova vida, plena d'aventures fascinants i gràcies als seus nous companys de viatge lluitarà per superar-se, es tornarà a aixecar i aprendrà de nou a volar.

Varekai és un espectacle d'alt nivell acrobàtic, ple de llum, color, música, coreografies i números aeris, que es va estrenar a Montreal l'any 2002 i que des de llavors ja s'ha pogut veure a 55 ciutats de països com ara Austràlia, els Estats Units, Bèlgica o Nova Zelanda. La seva gira europea acabarà a Barcelona, des d'on volaran fins a Taipei.

Un total de 56 artistes participen en aquesta obra, entre els quals es troben els tres germans Santos, acròbates madrilenys que ja fa vuit anys que es van sumar a la companyia canadenca.

Més informació
Envia'ns el teu comentari
*
*
Has de copiar en el camp de text els 6 caracters, del 0 al 9 i de la A a la F

* Camps obligatoris
CatalunyaPress - Ronda Universitat 12, 7ª Planta -08007 Barcelona - Tlf (34) 93 301 05 12 - redaccio@catalunyapress.cat | www.catalunyapress.cat
RESERVATS TOTS ELS DRETS. EDITAT PER ORNA COMUNICACIÓN SL | Mapa Web
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1