Dissabte, 13 de novembre de 2010 | 18:25
Vostè es troba a: Inici > Opinió >

El flanc feble de CiU

Versió Mòbil Subscriu-te al butlletí Subscriu-te als rss Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter
Xavier Hoste
El flanc feble de CiU
Xavier Hoste
10/11/2010 20:56
L'anunciada "campanya en positiu" d'Artur Mas s'iniciarà amb la tensió de les seves constants al·lusions --i les rèpliques immediates del PSC-- a l'estat preocupant dels comptes de la Generalitat. Serà, inevitablement, una de les polèmiques recurrents fins al 28-N. La voluntat de joc net, sincera o no, ha xocat de cara amb la realitat d'una aferrissada guerra pel poder entre els dos partits majoritaris, tots dos determinats a barallar-se per esgarrapar vots a la temuda abstenció amb totes les armes que disposen.

Fer una campanya solament basada en propostes, ignorant els atacs del rival, és un bonic ideal, que el moment tèrbol d'indefinició, confusió i angoixa per la crisi no ho permetrà. A Mas, preocupat per com el PSC gestionarà durant la campanya la vinculació de CiU amb 'el cas Palau', li ha sortit de dins sincerar-se sobre el to encès que pot agafar la campanya: "Hi haurà alguns que ens intentaran desqualificar, trencar les cames i posar unes quantes travetes", ha dit, ennegrint l'escenari. I ha afegit: "Quan et posen el dit en l'ull cada dia, al final surt el geni".

I d'això, de buscar el flanc feble, s'encarregaran els socialistes, assumint que solament amb les promeses de major justícia social, garanties de progrés, protecció del benestar i negació clara de l'independentisme pot ser que no els basti per il·lusionar, guanyar per majoria i donar el tomb a les enquestes.
Envia'ns el teu comentari
*
*
Has de copiar en el camp de text els 6 caracters, del 0 al 9 i de la A a la F

* Camps obligatoris
CatalunyaPress - Ronda Universitat 12, 7ª Planta -08007 Barcelona - Tlf (34) 93 301 05 12 - redaccio@catalunyapress.cat | www.catalunyapress.cat
RESERVATS TOTS ELS DRETS. EDITAT PER ORNA COMUNICACIÓN SL | Mapa Web
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1