Dissabte, 13 de novembre de 2010 | 18:43
Vostè es troba a: Inici > Municipis >

El Govern invertirà prop de vuit milions a modernitzar el Canal del Molí de Pals

Versió Mòbil Subscriu-te al butlletí Subscriu-te als rss Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter
BAIX EMPORDÀ
El Govern invertirà prop de vuit milions a modernitzar el Canal del Molí de Pals
Municipis 12/11/2010 19:41
El Ministeri de Medi ambient i Mitjà Rural i Marí (MARM) invertirà prop de vuit milions d'euros, dels gairebé 16 milions del pressupost total, en les obres de modernització del Canal del Molí de Pals, mentre que el 50% restant ho aportaran la Generalitat i la Comunitat de Regants de la zona.
Canal de Vaig moldre de Pals
Aquesta actuació, que consta de dues fases, beneficiarà a més de 600 regants de Pals, Fontanilles, Torroella de Montgrí, Palau-sator, Serra de Daró i Ullastret, la superfície de les quals regable és d'entorn de 3.000 hectàrees, en les quals predominen fruiteres -pomeres, presseguers i pereres-, cereals i arròs.

Segons ha informat el MARM en un comunicat, les obres previstes en la primera fase -que afectaran a Gualta, Fontanilles i Pals- tenen com a objectiu l'entubado de l'aigua de reg dels actuals usuaris del Canal del Rec del Molí.

Aquesta primera etapa de les obres també inclou la connexió amb el sifó Sota el riu Daró, a més de la instal·lació de la conducció, les boques de reg i el proveïment.

En la segona fase, que beneficia als municipis de Serra de Daró, Fontanilles i Gualta, es millorarà l'eficàcia del subministrament de cabals amb la construcció d'una nova captació en la Resclosa de Canet.
Envia'ns el teu comentari
*
*
Has de copiar en el camp de text els 6 caracters, del 0 al 9 i de la A a la F

* Camps obligatoris
CatalunyaPress - Ronda Universitat 12, 7ª Planta -08007 Barcelona - Tlf (34) 93 301 05 12 - redaccio@catalunyapress.cat | www.catalunyapress.cat
RESERVATS TOTS ELS DRETS. EDITAT PER ORNA COMUNICACIÓN SL | Mapa Web
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1