Dilluns, 15 de novembre de 2010 | 21:19
Vostè es troba a: Inici > Política >

"L'autobús de CiU no és transparent"

Versió Mòbil Subscriu-te al butlletí Subscriu-te als rss Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter
Primeres anècdotes de la campanya
"L'autobús de CiU no és transparent"
Política 12/11/2010 19:36
Europa Press.- L'inici de la campanya electoral ja ha deixat les primeres anècdotes, com l'autobús-tanc de Convergència, que ha provocat tot tipus de comentaris dels periodistes. També s'ha vist Puigcercós comprar una camisa guiant-se per la seva procedència o a Herrera captivant al xofer d'UPyD.
9autobús de campanya de CiU
CiU: L'autobús-tanc de Mas

"És un búnker. Com veuré què hi ha fora de l'àrea metropolitana?", es pregunten els periodistes que cobreixen la campanya de CiU, esbalaïts des que han vist l'autobús que els portarà als actes electorals. La cara d'Artur Mas amb el lema 'Una Catalunya millor' tapa totes les finestres, com si d'un tanc es tractés. Però alguns periodistes ja veuen l'avantatge: podran dormir sense ser vists. Un altre li treu punta a l'assumpte: "És que CiU no és transparent".

PSC: La camisa i els xurros de Corbacho

El número 3 per Barcelona i exministre de Treball, Celestino Corbacho, gasta la talla 5 de camisa. Aquest divendres ha comprat una blava en un mercadet a la ciutat on va ser alcalde, L'Hospitalet de Llobregat (Barcelona), en la qual ha obsequiat als ciutadans i als informadors amb xurros i porras.

ERC: La corbata "catalana" de Puigcercós

Sempre hi ha temps per comprar roba en plena campanya. Joan Puigcercós s'ha gastat 71 euros en una camisa i una corbata al barri barceloní de Sants, on ha protagonitzat un acte polític. Ha escollit ràpid. Diu que portarà la corbata -de tons blancs, negres i grisencs- en el debat de de Tv3. Per triar la camisa li ha bastat un criteri: "És d'una marca catalana".

PP: Camacho es troba amb l'herència de Pujol

La CiU actual "no té res a veure amb" la qual presidia Jordi Pujol, sol recordar la candidata del PP, Alícia Sánchez Camacho. Però la casualitat ha volgut que el seu primer dia de campanya s'hagi centrat en un centre d'ancians de Cerdanyola del Vallès que el propi Pujol va inaugurar fa 12 anys: aquest mateix divendres s'ha complert tal aniversari.

ICV-EUiA: Els ecosocialistes també toregen

Joan Herrera s'ha creuat amb elegància amb sis seguidors d'UPyD, que li han donat tímidament uns tríptics del seu partit, abillats amb una gens discreta indumentària rosa, mentre el candidat ecosocialista buscava vots per Santa Coloma de Gramenet. Minuts després, el conductor del furgó electoral de Rosa Díez seguia amb atenció el míting d'Herrera parat en un semàfor... verd.

C's: A mort amb Rivera

Aquest divendres també ha estat el primer dia de campanya per al torero català Serafín Marín. Després d'acompanyar a Albert Rivera en la pegada de cartells i participar en el col·loqui del seu primer acte, ha assegurat que, si el seu amic Rivera hi ho demana, l'acompanyarà on sigui. No en va, el candidat ha estat revelador per a ell, segons ha dit: "Em va ensenyar una opció política més adequada a la meva forma de pensar".

SI: Floretes per a Laporta

Les clientes del Mercat de Tarragona s'han fixat més aquest divendres en el gènere polític. Encara que no totes sabien que Joan Laporta concorre a les eleccions, les mestresses de casa han tirat floretes al seu impecable vestit a mesura i el seu cotxe Lexus en el qual s'ha desplaçat. A més, la seva propaganda electoral impresa en falsos bitllets de 500 euros ha obligat el seu equip a desenganyar a més d'una anciana sense ulleres.
Envia'ns el teu comentari
*
*
Has de copiar en el camp de text els 6 caracters, del 0 al 9 i de la A a la F

* Camps obligatoris
CatalunyaPress - Ronda Universitat 12, 7ª Planta -08007 Barcelona - Tlf (34) 93 301 05 12 - redaccio@catalunyapress.cat | www.catalunyapress.cat
RESERVATS TOTS ELS DRETS. EDITAT PER ORNA COMUNICACIÓN SL | Mapa Web
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1