Primer, rodalies

Sembla que el Govern comença a entendre que el més important per a la gent no és que el tren d'alta velocitat arribi a Barcelona el 21 de desembre malgrat que això signifiqui posar en perill la vida dels operaris, sacrificar la mobilitat de 160.000 barceloninas o col.lapsar de cotxes les entrades de Barcelona.

L'agost passat vaig demanar a la ministra de Foment, Magdalena Álvarez, que s'obsessionés menys per l'AVE i més per Rodalies. De fet, des d'ICV ja li vam advertir el 2005 del que passaria si volia fer entrar l'AVE per Sants sense abans tenir un pla de xoc per millorar Rodalies. No ens va fer cas, ni aleshores ni fa 3 mesos. Ara s'ho ha trobat.

Ahir vaig demanar per enèsima vegada a Zapatero que cessés aquesta ministra nefasta. Ho podria haver fet en la crisi de govern de juliol passat. Però no ho va fer. Avui he demanat a Zapatero que retiri immediatament la campanya publicitària que anuncia l'arribada de l'AVE per al 21 de desembre. Als usuaris només els falta haver de patir les tanques publicitàries quan han de patir aquest desgavell. Més crueltat impossible.

0 comentarios: