vols rebre el Singular? Rebre elSingularDigital al teu correu electrònic Subscripció al butlletí
declaracions puigcercos
Considera encertades les declaracions de Puigcercós sobre els impostos?
94 %
6 %
49 vots
Fart d'espanya: Ja ho han confirmat prèviament tant el Montill...
Dimarts, 16 de Novembre de 2010
Actualitat

Política

15/11/2010
16:05  h.
Montilla i Camacho, molt a prop
Els dos candidats protagonitzen actes en el mateix hotel, però físicament no arriben a creuar-se
Hotel Palace
El president de la Generalitat i candidat a la reelecció, José Montilla, i la candidata pel PP al mateix títol, Alícia Sanchez Camacho, avui han estat més a prop que mai en aquesta campanya electoral. Els dos líders polítics han coincidit a l’Hotel Palace de Barcelona, però protagonitzant actes diferents. De fet, físicament, en cap moment s’han vist les cares malgrat estar a pocs metres de distància.

Ara bé, Camacho durant la seva intervenció, ha mencionat un parell de vegades a aquesta coincidència, cosa que no ha fet el socialista. Irònicament, la popular ha atribuït el fet que li fallés el micròfon vàries vegades que Montilla volia tota “l’atenció” centrada en ell i també ha carregat contar el president per portar a Catalunya ministres i dirigents de Madrid per criticar el PP. “I ja sé que està a l’altre costat”, ha afegit.
Imprimir Enviar notícia
La TafaneraRemoumeIndependènciaTechnoratiCatosferaDeliciousMeneameWikoGoogleDiggYahooFurlRedditFresqui
5Veure i/o afegir comentaris
tenetlo panxo villa:el pedro ni tan sols és epanyol. és sudaca. no sé q...
Comentaris (5 en total)
tenetlo panxo villa
15/11/2010 22:42
el pedro ni tan sols és epanyol. és sudaca. no sé què passa que el singular n'està indundat, darrerament. es deuen avorrir, dins el corralito argentino.
Des de USA
15/11/2010 20:44
Pedro no entens res, no entens que els teus "nacionalistas" si vius a Catalunya t'estan espolian a tu tambe. Recorda-ho cada vegada que paguis un peatje, l'impost de la casa,del treball...Tu mateix, pero et recomanu que obris els ulls. Independencia
Ramon
15/11/2010 20:40
Seràs burro, vull dir seràs pedro?. Per què jugar-nos-la amb el PSC, si l'autèntic Tripartit CiU/PP/PSOE tornarem a ser majoria absoluta, com dels 1980 al 2003, tant a Espanya com a Catalunya?.
Pedro
15/11/2010 17:47
Tenetlo claro nacionalistas que si los dos partidos sumamos, vamos a llevar a cabo un frente españolista. O es que vosotros, si pudierais no hariais lo mismo - me refiero a un frenta independentista-.
Pirineus
15/11/2010 16:17
Si sumessin pactarien. Tot per Espanya (què us sona aquest eslògan?). La resta és comèdia, tanmateix la comèdia espanyola és una tragèdia per a Catalunya.
Envia'ns el teu comentari
Opini sobre la notícia que acaba de llegir.
Has de copiar, en el camp de text, els 6 caracters, del 0 al 9 i de l'A a la F
Informaciówww.elsingulardigital.cat es reserva el dret a no publicar aquelles aportacions que siguin contraries o atemptin contra la Llei, la moral, la dignitat, la bona fe o l'ordre públic, o que infringeixin drets de propietat intel·lectual o industrial. www.elsingulardigital.cat tampoc assumeix cap responsabilitat derivada de l'enllaç a altres webs de tercers, ni dels seus continguts, que es pugui accedir a través del nostre portal.
PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT
© ElSingularDigital.cat S.L. 2008
CONTACTA AMB NOSALTRES | QUI SOM | PUBLICITAT | AVÍS LEGAL
Generalitat de Catalunya
Associació Catalana de Premsa Gratuïta RSS XHTML vàlid CSS vàlid CMS ComitiumSuite
desenvolupament: BabSoft disseny gràfic: l'eixida