Dimarts, 16 de novembre de 2010 | 19:29
Vostè es troba a: Inici > Els Miols d'Isidoro >

"EL BOCAS"

Versió Mòbil Subscriu-te al butlletí Subscriu-te als rss Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter
ELS MIOLS D'ISIDORO
"EL BOCAS"
ELS MIOLS D'ISIDORO
15/11/2010 10:09
A Esquerra l'estan picant les enquestes. L'última, la d'EL PERIÓDICO parla d'una gran pujada de Convergència a costa de l'electorat del partit de Puigcercós. Un Puigcercós que segueix sent un "bocas", que parla més del compte i després, és amo de les seves incontinències. El dels impostos andalusos és l'última de les seves estupideses, la que, com ja ha pogut comprovar, ha estat aprofitada pel Govern Andalús per donar-li fins a les ungles dels peus amb més raó que un sant. Un pot parlar de les seves idees, defensar-les apassionadament, però al que no té dret és a insultar als altres, com si això fos una simple entremaliadura de nen petit. Tots sentim sobre la nostra epidermis social que la pressió fiscal en Catalunya és feroç i injusta, i que cal rebel•lar-se contra ella, exigint un tracte més just, sense que la baralla reporti en afirmacions que no se sostenen intel•lectualment. Ja sabem que Joan Puigcercós no és un "il•lustrat" en el millor sentit de la paraula, i que a més no se sol envoltar de savis col•laboradors que esmenin aquestes manques, però algú en el seu partit, on tots poden dir el que se'ls ocorri, hauria de sortir al pas, per aconsellar-li que la prudència en el llenguatge polític és una obligació pels que ostenten el lideratge partidari i que aquesta no està renyida amb l'independentisme democràtic, ni tan sols amb el republicanisme actiu. No obstant això, com estem en campanya, aquests excessos passaran a engrossar l'anecdotario comú i els resultats, que no les enquestes, col•locaran a cadascú en el seu lloc. Cert Collboni?

Per avui res més, em vaig a prendre una camamilla amb "pescaito frito" a la salut de "la Maleni" que ara vol ser alcaldessa de Marbella….¡Arsa!
wgm
16/11/2010
Justament, en Puigcercós ha caigut amb el mateix error que tan ha criticat al PP.
Envia'ns el teu comentari
*
*
Has de copiar en el camp de text els 6 caracters, del 0 al 9 i de la A a la F

* Camps obligatoris
CatalunyaPress - Ronda Universitat 12, 7ª Planta -08007 Barcelona - Tlf (34) 93 301 05 12 - redaccio@catalunyapress.cat | www.catalunyapress.cat
RESERVATS TOTS ELS DRETS. EDITAT PER ORNA COMUNICACIÓN SL | Mapa Web
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1