Dimarts, 16 de novembre de 2010 | 19:28
Vostè es troba a: Inici > Cultura >

Bill Clinton de 'Resacón en Las Vegas'

Versió Mòbil Subscriu-te al butlletí Subscriu-te als rss Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter
L'ex president americà s'interpreta a si mateix
Bill Clinton de 'Resacón en Las Vegas'
Cultura 15/11/2010 13:41
Europa Press.- Bill Clinton serà a 'Resacón en Las Vegas 2'. L'expresident dels Estats Units s'interpretarà a si mateix en la seqüela d'aquesta gamberra comèdia protagonitzada per Bradley Cooper i Zach Galifianakis i dirigida per Todd Phillips.
Bill Clinton riéndose
Bona part de la trama de 'Resacón en Las Vegas 2' té lloc a Tailàndia i, pel que sembla, Clinton va rodar el seu cameo aquest dissabte, precisament a Bangkok. L'exmandatari es trobava a la ciutat per donar un discurs sobre el canvi climàtic i les energies renovables.

Així ho informa TMZ.com, que a més ha publicat una fotografia de l'expresident rodant la seva breu aparició en el film. El marit de la secretària d'Estat dels EUA, Hillary Clinton, hi apareix amb un informal vestit compartint el típic mitjà de transport asiàtic amb Zach Galifianakis i Bradley Cooper.

Si es confirma, aquest cameo presidencial se sumarà al de Liam Neeson, que substitueix Mel Gibson després que l'equip del film es negués a filmar-lo pels seus últims escàndols. És curiós, ja que l'historial d'escàndols de Clinton tampoc és que sigui precisament immaculat. En la primera entrega, el cameo va anar a càrrec de Mike Tyson, un altre pes pesat de l'escàndol públic.

Un altre cop dirigida per Todd Phillips, la seqüela espera repetir l'èxit de la cinta original, guanyadora d'un Globus d'Or i gran sorpresa del 2009 amb una terrible i inesperada taquilla. A més del repartiment original, 'Resacón en Las Vegas' 2' comptarà també amb la incorporació de Paul Giamatti en un paper encara per confirmar.
Envia'ns el teu comentari
*
*
Has de copiar en el camp de text els 6 caracters, del 0 al 9 i de la A a la F

* Camps obligatoris
CatalunyaPress - Ronda Universitat 12, 7ª Planta -08007 Barcelona - Tlf (34) 93 301 05 12 - redaccio@catalunyapress.cat | www.catalunyapress.cat
RESERVATS TOTS ELS DRETS. EDITAT PER ORNA COMUNICACIÓN SL | Mapa Web
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1