Dimarts, 16 de novembre de 2010 | 19:34
Vostè es troba a: Inici > Política >

Camacho vol instal·lar càmeres de video al carrer per evitar robatoris a comerços

Versió Mòbil Subscriu-te al butlletí Subscriu-te als rss Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter
La candidata del PP fa la proposta acompanyada per Gallardón
Camacho vol instal·lar càmeres de video al carrer per evitar robatoris a comerços
Política 15/11/2010 18:39
CatalunyaPress.- El PP de Catalunya segueix posant tota la carn a la graella i presentant propostes per si són decisius per a la governabilitat de Catalunya. Arropada per l’alcalde de Madrid, Alberto Ruiz Gallardón, Camacho ha promès als comerciants més seguretat.
La candidata del PP català, Alícia Sánchez Camacho, ha assegurat que l’actual Govern d’Entesa ha fracassat en la seva política vers els petits i mitjans comerciants en tres aspectes: en no haver controlat la competència deslleial en matèria d’horaris –apuntant directament als comerços regentats per estrangers-, la falta de seguretat i les “excessives traves” que, considera, imposa l’administració catalana, en especial les famoses multes lingüístiques.

En contraposició, Camacho ha promès augmentar el control per tal que es compleixin els horaris als comerços i, en el que suposa la seva darrera proposta, el finançament per part de la Generalitat de càmeres de seguretat “en aquells barris on es produeixi un alt nombre de robatoris”.

A més, ha recordat l’episodi d’aquest estiu a alguns municipis on es va traslladar als venedors ambulants per assegurar que amb ella a la Generalitat això “no passaria” i que tindria “tolerància zero” amb aquesta activitat, que diu perjudica els comerciants.

Gallardón i el model català

La candidata del PP català està permanentment arropada per dirigents del PP nacional. Aquest dilluns ha estat el torn de l’alcalde de Madrid, Alberto Ruiz Gallardon, que s’ha desfet en elogis cap a l’històric model català de poder de la societat civil.

Així, ha destacat que a Catalunya l’empresa familiar sempre ha tingut un gran pes en la societat, el que ha estat clau en “la millor vertebració i redistribució de la riquesa”. I ho ha fet en comparació amb Madrid, on s’ha tendit a actuar sempre “de dalt a baix”, amb l’administració pública sempre tutelant els processos.

És per això que ha conclòs que Catalunya ha de mantenir aquest model i que Camacho és la garantia per fer-ho.

Rajoy respon a Puigcercós

D'altra banda, el president del PP, Mariano Rajoy, ha carregat contra el candidat d'ERC, Joan Puigcercós, per les seves paraules sobre els andalusos, dels que va dir que no paguen impostos. Rajoy ha assegurat no poder "tolerar" que es digui això dels andalusos i ha assegurat que no és bo ni per a Catalunya ni per al mateix Puigcercós.
Vicenç
16/11/2010
Les cámares de vídeo, Poden ser una bona iniciativa, de cara a perseguir amb mes fermesa a la deliquència i a les conductes incìviques. Mereix la pena el perdre una mica d'intimitat i de llibertat, si amb axó aconseguim mes seguretat.
Envia'ns el teu comentari
*
*
Has de copiar en el camp de text els 6 caracters, del 0 al 9 i de la A a la F

* Camps obligatoris
CatalunyaPress - Ronda Universitat 12, 7ª Planta -08007 Barcelona - Tlf (34) 93 301 05 12 - redaccio@catalunyapress.cat | www.catalunyapress.cat
RESERVATS TOTS ELS DRETS. EDITAT PER ORNA COMUNICACIÓN SL | Mapa Web
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1