Dimarts, 16 de novembre de 2010 | 19:24
Vostè es troba a: Inici > Esports >

Fitxat

Versió Mòbil Subscriu-te al butlletí Subscriu-te als rss Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter
El PSV Eindhoven anuncia el traspàs d'Afellay al Barça
Fitxat
Esports 15/11/2010 21:39
EP.- El PSV Eindhoven ha anunciat a la seva pàgina web oficial que ha arribat a un acord amb el FC Barcelona per traspassar al futbolista Ibrahim Afellay al mercat d'hivern, ja que deixa que el jugador compleixi "el seu somni".
Afellay, jugant amb la samarreta del PSV
El conjunt holandès, en un comunicat exposat en el seu lloc oficial d'internet, desvetlla que les converses entre el propi jugador, l'agent Rob Jansen i l'equip català han arribat a bon port, malgrat que encara no han conclòs.

Així, Afellay, de 24 anys, encara ha d'arribar a un acord per tancar els termes del seu contracte. Quan es confirmi el traspàs, serà el setè jugador que desembarqui en el Camp Nou procedent del PSV i s'unirà a una llista que formen Ronaldo, Romario i Cocu, entre d'altres.

El fitxatge s'ha tancat per una xifra que no s'ha donat a conèixer encara, però no supera els cinc milions d'euros, una quantitat baixa, doncs el jugador finalitzava contracte amb l'equip holandès a final de temporada, quan hauria pogut anar-se'n gratis.
Envia'ns el teu comentari
*
*
Has de copiar en el camp de text els 6 caracters, del 0 al 9 i de la A a la F

* Camps obligatoris
CatalunyaPress - Ronda Universitat 12, 7ª Planta -08007 Barcelona - Tlf (34) 93 301 05 12 - redaccio@catalunyapress.cat | www.catalunyapress.cat
RESERVATS TOTS ELS DRETS. EDITAT PER ORNA COMUNICACIÓN SL | Mapa Web
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1