La III Trobada de Directius CEDE atraurà l’atenció d’executius i empresaris de tot l’Estat, amb motiu de la jornada de debat que s’organitza sota lema “Dirigir i obrir-se al món”. La Trobada, que tindrà lloc a l’Auditori Palau de Congressos de Girona durant tot el dia 30 de novembre, està organitzada conjuntament per la Confederació Espanyola de Directius i Executius i per la Fundació Príncep de Girona. La col·laboració entre les dues entitats respon a la seva voluntat compartida d’aportar instruments que facilitin la gestió directiva i de contribuir al desenvolupament empresarial i l’emprenedoria.

Aquesta Trobada ha de permetre articular una reflexió de nivell al voltant d’alguns dels temes que protagonitzen l’actualitat econòmica com són l’aposta per la internacionalització, l’impuls de les actituds emprenedores i el lideratge econòmic i social dels directius amb la perspectiva posada a l’any 2020.

CEDE i la Fundació Príncep de Girona han trobat en tot moment la col·laboració i la implicació de les institucions i organitzacions empresarials gironines i catalanes. D’aquesta manera, la Trobada compta amb el patrocini institucional del Departament d’Economia i Finances de la Generalitat de Catalunya i de l’Ajuntament de Girona.

Cal destacar la col·laboració que ha rebut la Trobada de part de les institucions que s’han sumat a la promoció de l’esdeveniment en qualitat d’entitats convocants, que han estat la Cambra de Comerç de Girona, Cambra de Comerç de Palamós, Cambra de Comerç de Sant Feliu de Guíxols, FOEG, Fòrum Carlemany, Pimec, APD, Tribuna de Girona i la Universitat de Girona.

Un gran planter de ponents per un debat d’alçada
La intervenció de grans referents de la gestió empresarial juntament amb experts i responsables polítics oferirà a tots els assistents una visió global de la situació actual i les perspectives de futur. Les dues entitats organitzadores aspiren a que, un cop finalitzat l’esdeveniment, els assistents a la jornada puguin tenir una visió enriquidora i plural sobre com pot evolucionar la nostra economia en la propera dècada.

Per més informació obrir l´arxiu PDF adjunt