Dimecres, 17 de novembre de 2010 | 18:51
Vostè es troba a: Inici > Política >

El PP retira 'Alícia Croft' per canviar immigrants il·legals per "màfies"

Versió Mòbil Subscriu-te al butlletí Subscriu-te als rss Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter
El videojoc aixeca gran polèmica
El PP retira 'Alícia Croft' per canviar immigrants il·legals per "màfies"
16/11/2010 21:14
Joc d'Alicia Croft
EP.- El PP de Catalunya ha demanat a l'empresa encarregada del videojoc 'Alícia Croft' que el modifiqui per canviar els immigrants il·legals que apareixen per "màfies il legals", tal com havien acordat en un principi, segons han explicat fonts de la Direcció del partit.
Les mateixes fonts han explicat que el joc que ells van aprovar no parlava d'immigració il·legal, sinó de "màfies il·legals", pel que han atribuït a un error de l'empresa en el desenvolupament del videojoc que, en llançar Camacho seves idees sobre un helicòpter aparegués el cartell 'Stop il·legals'.

El videojoc, en el qual la virtual Alícia Sánchez Camacho viatja a lloms d'una gavina anomenada 'Pepe' fent front a l'independentisme, al malbaratament, a la immigració il·legal i l'atur, ha aixecat una forta polèmica i dures crítiques des de les files d'altres partits.

Tal ha estat l'èxit del videojoc impulsat per les Noves Generacions del partit - també disponible per descarregar-lo a l'I-Phone - que l'allau de visites ha saturat la web del PP català en diverses ocasions.

Des del partit s'ha minimitzat la importància del joc, i s'ha lamentat que alguns partits aprofitin "qualsevol excusa" per criticar els populars.

Aquest mateix dimarts les joventuts del PSOE han assegurat en un comunicat que el videojoc "desemmascara la política migratòria del PP i de Rajoy, basada únicament i exclusivament en treure profit electoral del racisme, la xenofòbia i la por".

Camacho avisa Montilla que "no pot aparcar la disfressa nacionalista" en campanya

Alícia Sánchez Camacho ha advertit aquest dimarts al president de la Generalitat, José Montilla, que "no pot aparcar la disfressa nacionalista i vestir-se d'espanyolista" durant la campanya electoral catalana, perquè, segons ha dit, els catalans tenen memòria.

En un acte amb militants a Cornellà de Llobregat, la candidata del PP a la Presidència de la Generalitat ha criticat que Montilla prometi una rebaixa dels peatges quan, a la seva etapa al capdavant del Govern, "ha pujat els existents".

Camacho ha criticat que Montilla renegui ara de la seva acció al capdavant de la Generalitat, i li ha recordat que durant el seu mandat "ha imposat multes als comerços que retolen en català, ha permès referèndums independentistes i ha deixat 700.000 aturats i una Catalunya endeutada".
Envia'ns el teu comentari
*
*
Has de copiar en el camp de text els 6 caracters, del 0 al 9 i de la A a la F

* Camps obligatoris
CatalunyaPress - Ronda Universitat 12, 7ª Planta -08007 Barcelona - Tlf (34) 93 301 05 12 - redaccio@catalunyapress.cat | www.catalunyapress.cat
RESERVATS TOTS ELS DRETS. EDITAT PER ORNA COMUNICACIÓN SL | Mapa Web
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1