Dimecres, 17 de novembre de 2010 | 18:47
Vostè es troba a: Inici > Societat >

El Príncep Guillermo anuncia les seves noces

Versió Mòbil Subscriu-te al butlletí Subscriu-te als rss Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter
La cerimònia se celebrarà en 2011
El Príncep Guillermo anuncia les seves noces
Societat 16/11/2010 12:50
Europa Press.- El Príncep Guillermo d'Anglaterra es casarà el proper any amb la seva núvia, Kate Middleton. La residència oficial del Príncep de Gal·les, Clarence House, ha confirmat el compromís matrimonial, després de vuit anys de festeig.
El Príncep Guillermo i la seva promesa Kate
La Casa Real britànica ha confirmat, per fi, les noces entre el Príncep Guillermo i Kate Middleton, que tindrà lloc el proper any. El primogènit de Lady Di i segon en la línia successòria al tron es va comprometre amb la seva núvia el mes passat durant unes vacances a Kenya.

"El Príncep de Gal·les està encantat d'anunciar el compromís del príncep Guillermo amb Catherine Middleton", resa el comunicat oficial, en el qual es precisa que "les noces tindrà lloc en la primavera o l'estiu de 2011, a Londres".

Encara que de moment no es coneix la data exacta de les noces, des de Clarence House han puntualitzat que "es donaran a conèixer més detalls sobre l'enllaç al seu degut temps".

Ambdues famílies van ser avisades amb antelació del proper enllaç i van mostrar el seu consentiment i satisfacció per la decisió de la parella. "El príncep Guillermo ha informat a la Reina i a altres membres de la seva família" del compromís i també "ha demanat permís al pare de la senyoreta Middleton".

Segons informa el comunicat oficial, "després del matrimoni, la parella viurà en el nord de Gal·les, on el príncep Guillermo seguirà servint a la Força Aèria Real".

El fill major de Lady Di i la seva núvia -ara ja promesa- Kate Middleton es van conèixer a la universitat i van emprendre una relació que dura ja vuit anys. El seu festeig ha estat constant focus d'atenció per part de la premsa, que qüestionava els orígens de la jove i apuntava dates per a unes possibles noces.

Però la parella ha trigat a respondre a les expectatives que es generaven sobre ells. Mentre les tendes de souvenirs posaven a la venda records amb la seva imatge com a matrimoni, Guillermo de Gal·les i Kate Middleton no confirmaven ni desmentien la serietat de la seva relació.

Ara, finalment, el seu proper enllaç ha quedat confirmat, i només queda esperar l'al·luvió de dades que queda per arribar davant les imminents noces.
Envia'ns el teu comentari
*
*
Has de copiar en el camp de text els 6 caracters, del 0 al 9 i de la A a la F

* Camps obligatoris
CatalunyaPress - Ronda Universitat 12, 7ª Planta -08007 Barcelona - Tlf (34) 93 301 05 12 - redaccio@catalunyapress.cat | www.catalunyapress.cat
RESERVATS TOTS ELS DRETS. EDITAT PER ORNA COMUNICACIÓN SL | Mapa Web
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1