Dimecres, 17 de novembre de 2010 | 18:53
Vostè es troba a: Inici > Municipis >

Un boulevard unirà els barris de Pubilla Cases i La Florida

Versió Mòbil Subscriu-te al butlletí Subscriu-te als rss Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter
L'HOSPITALET
Un boulevard unirà els barris de Pubilla Cases i La Florida
Municipis 15/11/2010 13:36
EP.- L'Ajuntament de L'Hospitalet de Llobregat iniciarà el proper mes de desembre les obres de creació d'un eix cívic que unirà els barris de Pubilla Cases i La Florida.
9nuria-marin
El projecte preveu la reurbanització de diferents avingudes segons el disseny d'un boulevard que permetrà passejar des de la carretera de Collblanc fins a l'avinguda de Catalunya.

La primera fase de la construcció d'aquest eix cívic consistirà en la reurbanització de l'avinguda de Tomàs Giménez i les places de Pubilla Cases i de la Mare de Déu del Pilar fins al carrer de les Aigües del Llobregat, en un àmbit que comprèn una superfície de 32.594 metres quadrats.

El projecte preveu l'eliminació de les barreres arquitectòniques, la renovació de l'enllumenat, clavegueram, arbrat i paviments, i la construcció d'un nou centre de transformació que contribueixi a disminuir el nombre d'avaries elèctriques. El termini d'execució de les obres serà de set mesos i amb un cost de 4,6 milions d'euros finançats per l'Ajuntament i la Generalitat a través de la Llei de Barris.
Envia'ns el teu comentari
*
*
Has de copiar en el camp de text els 6 caracters, del 0 al 9 i de la A a la F

* Camps obligatoris
CatalunyaPress - Ronda Universitat 12, 7ª Planta -08007 Barcelona - Tlf (34) 93 301 05 12 - redaccio@catalunyapress.cat | www.catalunyapress.cat
RESERVATS TOTS ELS DRETS. EDITAT PER ORNA COMUNICACIÓN SL | Mapa Web
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1