Dimecres, 17 de novembre de 2010 | 18:35
Vostè es troba a: Inici > Política >

Tura: 'CiU ni s'havia plantejat el traspàs de Regionals i el PSC ho ha aconseguit'

Versió Mòbil Subscriu-te al butlletí Subscriu-te als rss Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter
Lamenta que es critiquin qüestions com aquestes o els peatges quan s'ha governat 23 anys
Tura: 'CiU ni s'havia plantejat el traspàs de Regionals i el PSC ho ha aconseguit'
Política 17/11/2010 14:33
La número 2 de la llista per Barcelona del PSC a les eleccions al Parlament, Montserrat Tura, ha destacat la feina feta en matèria de traspassos durant els anys de govern d’esquerres: “Qui s’atrevia a parlar de la transferència de Rodalies i Regionals tot just fa deu anys?”, s’ha preguntat.
Tura, en un míting llampec a Sant Celoni, ha assegurat referint-se a CiU que “aquests que ara diuen que la transferència no és suficient resulta que no se l’havien plantejat mai perquè tenien por de fracassar. Nosaltres ens ho vam proposar i ho hem aconseguit”.

En el mateix sentit, ha lamentat que Mas hagi “frivolitzat” sobre la proposta del PSC de reduir els peatges als bons conductors, i ha afirmat que ha estat el Partit dels Socialistes “qui ha posat en evidència que existia una situació de greuge amb els peatges a Catalunya”.

Així, ha recordat que “totes les línies d’alta capacitat que va fer CiU eren de peatge; aquest Govern, en canvi, ha fet més de 100 quilòmetres d’autovia d’alta capacitat sense peatge”.

Els aturats

Tura ha afirmat, recordant la proposta del President Montilla, que els socialistes són “plenament conscients que la situació de crisi ha afectat a totes les poblacions, s’ho han passat molt malament, i per tant forma part dels nostres compromisos donar suport a tots aquells que estan aturats per donar-los instruments de formació”.
Envia'ns el teu comentari
*
*
Has de copiar en el camp de text els 6 caracters, del 0 al 9 i de la A a la F

* Camps obligatoris
CatalunyaPress - Ronda Universitat 12, 7ª Planta -08007 Barcelona - Tlf (34) 93 301 05 12 - redaccio@catalunyapress.cat | www.catalunyapress.cat
RESERVATS TOTS ELS DRETS. EDITAT PER ORNA COMUNICACIÓN SL | Mapa Web
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1