Dimecres, 17 de novembre de 2010 | 18:56
Vostè es troba a: Inici > Editorial >

VUELING ÉS UN DESASTRE

Versió Mòbil Subscriu-te al butlletí Subscriu-te als rss Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter
mf
VUELING ÉS UN DESASTRE
Manuel Fernando González
11/11/2010
Li vaig prometre a una senyora que ahir abandonava indignada l'avió de Vueling que devia sortir de Madrid a les tres de la tarda i que es va enlairar a les quatre i vint que avui parlaria de la companyia que dirigeix l'ExMinistre Piqué, ja saben, aquell que li feia tantes reverències a Bush quan era Ministre d'Aznar. Com les promeses cal complir-les, ho faig gustós, com a testimoni dels fets, però també com a afectat, perquè això d'aquests galifardeus que et tracten de tu i després es comporten com tafurers del Missisipi no té nom. De sis vols que he agafat en els últims dos mesos amb la companyia no n'hi ha hagut ni un sortís puntual. Però el d'aquesta jornada de novembre ha estat demencial. Un, que agafa l'avió de les nou menys vint a El Prat, s'envola amb quaranta minuts de retard i arriba a Madrid a les 10.40 del matí, havent d'anul·lar la seva cita de negocis prevista per a dos quarts de dotze perquè el taxista és incapaç d'arribar a temps. Quan decideixo tornar a les tres, cabrejat com un mico, em torna a passar el mateix i el denominador comú es repeteix. El Vueling de Madrid a Barcelona o viceversa sempre arriba tard, recull als soferts viatgers també tard i així circula tota la jornada entre disculpes d'slots o esments falsos a la Torre de control. I els empleats? Doncs demanant disculpes tot el dia i desitjant-nos a continuació un feliç Vueling, que ens sona a conya. Això al meu poble és una estafa i una enganyifa i, com a tal, cal denunciar-la perquè la gent no caigui en la martingala que s'han muntat les hosts del melindrós Piqué.

Estic segur que a aquests de Vueling, si es dediquessin al transport de mercaderies peribles, els caducarien fins i tot els iogurts. Però, ¡que dolents professionals sou, paios! Facin-me cas, no viatgin amb Vueling, és un desastre. Queda dit, soferta companya d'infortuni.


Manuel Fernando González Iglesias
Editor i Director
www.catalunyapress.cat
direccion@catalunyapress.cat
Envia'ns el teu comentari
*
*
Has de copiar en el camp de text els 6 caracters, del 0 al 9 i de la A a la F

* Camps obligatoris
CatalunyaPress - Ronda Universitat 12, 7ª Planta -08007 Barcelona - Tlf (34) 93 301 05 12 - redaccio@catalunyapress.cat | www.catalunyapress.cat
RESERVATS TOTS ELS DRETS. EDITAT PER ORNA COMUNICACIÓN SL | Mapa Web
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1