Divendres, 19 de novembre de 2010 | 18:20
Vostè es troba a: Inici > Política >

Aguirre té la solució per al deute de Gallardón

Versió Mòbil Subscriu-te al butlletí Subscriu-te als rss Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter
Li recomana vendre edificis
Aguirre té la solució per al deute de Gallardón
Política 18/11/2010 12:50
Aguirre té la solució per a l'alcalde de Madrid, Alberto Ruiz Gallardón. Després del fracàs de la reunió d'aquest amb Zapatero, la presidenta li aconsella que subhasti edificis propietat de l'Ajuntament.
En una entrevista a RNE, la cap del govern madrileny assegura que faria "una gran desamortització" com la de Mendizabal en 1836 però subhastant no béns de l'església sinó edificis municipals. Aguirre diu no entendre que les seus d'algunes regidories estiguin als barris més cars de Madrid.

Aguirre no ha citat cap immoble concret per a la seva venda, però ha dit que li consta per la seva etapa vital en el Consistori que "el patrimoni de l'Ajuntament de Madrid és immens".

"Ja l'hi ho vaig dir a Juan Bravo. Li recomano que es converteixi en Juan Mendizábal. No l'hi vaig dir a Gallardón però li ho dic ara també i no veig per què pot rebre aquestes qüestions malament. Estic segura que es pot reagrupar l'Administració municipal. Totes les empreses ho han fet", ha apuntat.
Envia'ns el teu comentari
*
*
Has de copiar en el camp de text els 6 caracters, del 0 al 9 i de la A a la F

* Camps obligatoris
CatalunyaPress - Ronda Universitat 12, 7ª Planta -08007 Barcelona - Tlf (34) 93 301 05 12 - redaccio@catalunyapress.cat | www.catalunyapress.cat
RESERVATS TOTS ELS DRETS. EDITAT PER ORNA COMUNICACIÓN SL | Mapa Web
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1