Divendres, 19 de novembre de 2010 | 18:03
Vostè es troba a: Inici > Editorial >

El CAC té raó

Versió Mòbil Subscriu-te al butlletí Subscriu-te als rss Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter
pressdigital
El CAC té raó
18/11/2010 11:30
És legítim que els professionals de les TV públiques protestin per l'assumpte dels temps electorals. És legal i d'obligat compliment, que les sentències emeses fins avui, dictin el contrari. Ambdues parts, poden no estar d'acord, però molts espectadors estem fins als nassos d'escoltar en cada telenotícies la queixa dels presentadors, que actuen com a portaveus del seu companys i, amb un abusiu 'rintintín', qüestionen la durada de les imatges sobre els partits polítics en plena campanya electoral. Ahir el CAC va posar el dit a la nafra defensant als ciutadans. Els editors privats el dia anterior van avisar a l'opinió pública que les teles publiques perden mes de set-cents milions d'euros a l'any amb la seva gestió actual. Això no fa més que convidar a la privatització, perquè aquesta despesa el país no la pot seguir suportant. Decisió que han de prendre, precisament, les formacions polítiques que ara mateix estan sotmeses a l'escarni públic dels nostres companys. Una mica de moderació en tot aquest assumpte, volguts col·legues, no estaria malament, i també una sentència definitiva del Constitucional que ho aclareixi d'una vegada per totes.
Antonio
19/11/2010
A pesar del marcaje de los bloques, esto no impide que TV3 siga manipulando la información sobre la campaña. Antes de que se quehen los de TV3 se tendria que hacer una autentica seleccion de profesionales, donde el hecho de tener un carnet politico o unas simpatias politicas no primase sobre la calidad infromativa, cosa que actualmente no sucede. En TV3 siempre han habido marcajes politicos y algunos muy buenos profesionales que han habido en la cas se fueron a otros medios privados, donde las consignas van por otro lado, que es la audiencia. Ayer ya lo recorde, pero es que los señores PROFESIONALES de los informativos de TV3 estuvieron durante 16 meses sacando al Sr Mas, aunque fuese inaugurando una variante en tres tramos o inaugurando l asombra de klos arboles, que todo valia, fueron 16 mese de desplazamiento de una unidad movil de TV3 tras el coche oficial del sr Mas, ¡y eso es rigor informativo!. Por no hablar de la informacion deportiva, donde ya apestan sus favoritismos.
Joan
19/11/2010
Si publiquessiu la resposta de l'SPC al CAC potser tots tindriem més elements de judici. Hi ha un gran equívoc sobre si la queixa es gremial o es fa justament per garantir una informació veraç, i no trucada, als ciutadans.
Paco
19/11/2010
Doncs mira jo TV3, d'ençà que ve permetre que la Sra, Tura, arrel dels atemptats del 11 M a Madrid, trenqués el pacte de no utilitzar-lo electoralment. Té molt poca credibilitat. És més aquesta última vaga general, mestres que a la resta de TV's públiques i privades quasi bé no es va notar, ells si que la van fer i no vàrem tenir telenoticies. Ja és hora de s'hi posi ma a tota aquesta gent.
Envia'ns el teu comentari
*
*
Has de copiar en el camp de text els 6 caracters, del 0 al 9 i de la A a la F

* Camps obligatoris
CatalunyaPress - Ronda Universitat 12, 7ª Planta -08007 Barcelona - Tlf (34) 93 301 05 12 - redaccio@catalunyapress.cat | www.catalunyapress.cat
RESERVATS TOTS ELS DRETS. EDITAT PER ORNA COMUNICACIÓN SL | Mapa Web
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1