Divendres, 19 de novembre de 2010 | 18:08
Vostè es troba a: Inici > Política >

Herrera assegura que Mas "té por de donar explicacions" sobre el seu patrimoni

Versió Mòbil Subscriu-te al butlletí Subscriu-te als rss Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter
ICV reivindica la limitació a 80 km/h
Herrera assegura que Mas "té por de donar explicacions" sobre el seu patrimoni
Política 18/11/2010 22:23
EP.- El candidat a les eleccions d'ICV-EUiA, Joan Herrera, ha assegurat que el líder de CiU, Artur Mas, "té por de donar explicacions" al no accedir a fer públic el seu patrimoni, tal com va proposar aquest dimecres l'ecosocialista a tots els candidats als comicis catalans.
En un míting celebrat aquest dijous en una de les sales del palau de congressos de Tarragona, Herrera ha ratllat a Mas d'escapista per no haver acceptat la proposta i "mirar cap a un altre costat".

"Quan li parles de transparència, et diu electoralista, i quan li parles de corrupció, s'embolica en la senyera", ha insistit Herrera després que Mas considerés aquest dijous que la proposta que els candidats donin a conèixer el seu patrimoni és únicament electoralista.

Herrera ha contraposat la llibertat que defensa CiU amb la que recolza ICV-EUiA, ja que en la seva opinió els convergents defensen "la de l'especulador i els mercats", mentre que els ecosocialistes recolzen l'emancipació familiar.

En aquest sentit, ha posat en valor el treball fet pel Govern en matèria d'habitatge garantint que 230.000 famílies reben ajudes per al lloguer, i que la major part dels habitatges que es construeixen a Catalunya són de protecció oficial, segons l'ecosocialista.

A més, ha reivindicat la mesura de la limitació de velocitat de 80 km/h a l'Àrea Metropolitana gràcies a la qual, al seu judici, s'ha aconseguit reduir la sinistralitat i millorar la qualitat de l'aire. També ha carregat tintes contra els convergents en aquesta matèria en assegurar que la llibertat per a ells "consisteix a poder arribar cinc minuts abans a Barcelona", doncs CiU proposa eliminar aquesta limitació.
Envia'ns el teu comentari
*
*
Has de copiar en el camp de text els 6 caracters, del 0 al 9 i de la A a la F

* Camps obligatoris
CatalunyaPress - Ronda Universitat 12, 7ª Planta -08007 Barcelona - Tlf (34) 93 301 05 12 - redaccio@catalunyapress.cat | www.catalunyapress.cat
RESERVATS TOTS ELS DRETS. EDITAT PER ORNA COMUNICACIÓN SL | Mapa Web
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1