Divendres, 19 de novembre de 2010 | 18:17
Vostè es troba a: Inici > Municipis >

L'Aeroport inicia un nou procediment per reduir l’impacte acústic en horari nocturn

Versió Mòbil Subscriu-te al butlletí Subscriu-te als rss Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter
El Prat
L'Aeroport inicia un nou procediment per reduir l’impacte acústic en horari nocturn
Municipis 18/11/2010 14:26
L'Aeroport d’El Prat ha iniciat aquest dijous el nou procediment d’aproximació d’aeronaus en la configuració nocturna de pistes amb l’objectiu de reduir l’impacte acústic sobre les poblacions de Gavà, Castelldefels, Viladecans, Sant Boi de Llobregat i Begues.
Un avión aterrizando en El Prat
Actualment, els aterratges que es realitzen en horari nocturn (de 23.00 a 07.00 hores) utilitzen la pista creuada de l’aeroport, aterrant per el mar. En aquest sentit, s’han definit noves rutes d’aproximació a aquest pista per evitar el impacte acústic dels avions sobre zones de densitat de població.

Aquesta nova operativa, es va comunicar el passat mes de maig en el marc del Grup Tècnic de Treball de Sorolls de l’Aeroport de Barcelona, integrat per representants d’Aena, de la Generalitat de Catalunya i dels ajuntaments de les poblacions properes a l’aeroport.

Per poder dur a terme aquesta operativa, Navegació Aèria ha realitzat durant un any els estudis i comunicacions necessàries per la seva correcta implementació: estudis de viabilitat, estudis de seguretat, tràmits d’aprovació, cartes de navegació i publicació a l’AIP (Publicació d’Informació Aeronàutica).
Envia'ns el teu comentari
*
*
Has de copiar en el camp de text els 6 caracters, del 0 al 9 i de la A a la F

* Camps obligatoris
CatalunyaPress - Ronda Universitat 12, 7ª Planta -08007 Barcelona - Tlf (34) 93 301 05 12 - redaccio@catalunyapress.cat | www.catalunyapress.cat
RESERVATS TOTS ELS DRETS. EDITAT PER ORNA COMUNICACIÓN SL | Mapa Web
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1