Divendres, 19 de novembre de 2010 | 18:24
Vostè es troba a: Inici > Comunicació >

Lara redueix l'activitat de Vnews

Versió Mòbil Subscriu-te al butlletí Subscriu-te als rss Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter
L'agència audiovisual de notícies d'Antena 3
Lara redueix l'activitat de Vnews
Comunicació 17/11/2010 13:14
El propietari de la cadena de Planeta, José Manuel Lara, complint tots els contractes que tenien signats amb els seus clients va decidir el passat mes d'octubre cancel·lar el servei de venda de notícies a l'engròs de l'agència audiovisual d'Antena 3, Vnews.
josemanuellara
Fa un any els seus màxims responsables en atenció a la situació del mercat van prendre la decisió de revisar tots els contractes compromesos i refer els mateixos adaptant-los, al tempus vivendi actual, portant per a això una reestructuració profunda dels seus serveis.

Malgrat aquesta suspensió contractual l'empresa continua funcionant com a gabinet de premsa audiovisual realitzant videonoticias per als particulars i com a agència de comunicació audiovisual d'empreses i entitats públiques. Entre els clients de l'agència es trobaven els mitjans propietat d'Unitat Editorial, La Sexta, Canal Sur i Canal Extremadura.
Envia'ns el teu comentari
*
*
Has de copiar en el camp de text els 6 caracters, del 0 al 9 i de la A a la F

* Camps obligatoris
CatalunyaPress - Ronda Universitat 12, 7ª Planta -08007 Barcelona - Tlf (34) 93 301 05 12 - redaccio@catalunyapress.cat | www.catalunyapress.cat
RESERVATS TOTS ELS DRETS. EDITAT PER ORNA COMUNICACIÓN SL | Mapa Web
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1