Divendres, 19 de novembre de 2010 | 18:33
Vostè es troba a: Inici > Comunicació >

La 'guerra del futbol' tindrà el seu episodi al Consell de Ministres

Versió Mòbil Subscriu-te al butlletí Subscriu-te als rss Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter
Així ho ha dictaminat l'Audiència Nacional
La 'guerra del futbol' tindrà el seu episodi al Consell de Ministres
Comunicació 18/11/2010 12:12
L'anomenada ‘Guerra del Futbol' arriba al Consell de Ministres. L'Audiència Nacional ha estimat el recurs presentat per Mediapro contra Sogecable per incomplir el límit d'explotació de drets del futbol imposat pel Consell de Ministres, i serà aquest qui decideixi qui té raó.
Mediapro va denunciar davant la Comissió Nacional de Competència l'incompliment de Sogecable al límit de tres anys en l'explotació de drets del futbol imposat pel Consell de Ministres després d'aprovar-se en 2002 la fusió entre Canal Satélite i Via Digital. Digital + va explotar els drets del Real Madrid la temporada 2008-2009, superant així el màxim de tres anys consecutius i perjudicant així a Mediapro, segons la versió de l'empresa de Roures.

La CNC no va admetre a tràmit aquesta denúncia i la de Roures va recórrer llavors davant l'Audiència Nacional, que ha resolt que ha de ser el propi Consell de Ministres qui es pronunciï sobre el presumpte incompliment de Sogecable.

Mediapro ja ha presentat formalment la petició davant el Consell de Ministres, que haurà de pronunciar-se en un termini no superior als tres mesos. Si es determina que hi ha hagut incompliment la sanció per Sogecable podria arribar a suposar fins a un 10% de la seva facturació.
Envia'ns el teu comentari
*
*
Has de copiar en el camp de text els 6 caracters, del 0 al 9 i de la A a la F

* Camps obligatoris
CatalunyaPress - Ronda Universitat 12, 7ª Planta -08007 Barcelona - Tlf (34) 93 301 05 12 - redaccio@catalunyapress.cat | www.catalunyapress.cat
RESERVATS TOTS ELS DRETS. EDITAT PER ORNA COMUNICACIÓN SL | Mapa Web
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1