El fotògraf amateur David Quintana ha guanyat el V Concurs de Fotografia de la Fira Internacional del Cistell de Salt. Quintana ha obtingut el primer premi per l’obra ‘Festa del Cistell’. Més de 250 obres i 92 participants han optat als premis del concurs, convocat per l’Ajuntament i l’Agrupació Fotogràfica de Salt.

En l’obra guanyadora, escollida per unanimitat del jurat, s’hi poden veure dues nenes jugant al costat d’una de les peces gegants de cistells que s’elaboren cada any per la Fira Internacional del Cistell. David Quintana, veí de Salt, ha rebut com a premi 400 euros.

El segon premi del concurs, dotat amb 200 euros, és per a ‘Cistells en blanc i negre II’, d’Albert Sarola de Figueres; i el tercer, amb un premi de 100 euros, per a la fotografia ‘Exposició al sol’ de Josep Manel Jarabo de Girona.

Per optar al V Concurs de Fotografia de la Fira del Cistell de Salt els participants podien presentar un màxim de tres obres, inèdites i realitzades durant els dies 2 i 3 d’octubre en el decurs de la Fira, que es va celebrar al Barri Vell de Salt.

Els premis del V Concurs de Fotografia s’han entregat aquest vespre en un acte a la Biblioteca Pública de Salt. L’acte ha servit també per inaugurar l’exposició de les fotografies participants, que es podrà veure fins al 31 de desembre a la mateixa biblioteca, en l’horari d’obertura de l’equipament.