Dimarts, 23 de novembre de 2010 | 19:31
Vostè es troba a: Inici > Comunicació >

Cebrián i Polanco entraran en el consell d'administració de Telecinco

Versió Mòbil Subscriu-te al butlletí Subscriu-te als rss Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter
A la Junta General d'Accionistes que aprovarà la fusió al desembre
Cebrián i Polanco entraran en el consell d'administració de Telecinco
Comunicació 23/11/2010 14:28
EP.- El conseller delegat de Prisa, Juan Luis Cebrián, i el president de Sogecable, Manuel Polanco, seran triats nous consellers de Telecinco al desembre durant una Juta General Extraordinària d'Accionistes convocada per la companyia per aprovar un augment de capital per a la fusió amb Cuatro.
Així l'hi ha comunicat l'empresa a la Comissió Nacional del Mercat de Valors (CNMV). El nomenament de tots dos s'emmarca en l'acord aconseguit per Prisa i Telecinco, pel qual la primera passarà a tenir un 18% per cent de la nova companyia que sorgeixi de la fusió entre tots dos canals i l'entrada en Digital+ de Telecinco, i que dóna de pressa el dret a designar dos membres del consell d'administració.

En aquest sentit, Telecinco adverteix que l'eficàcia de tots dos nomenaments queda supeditada a la prèvia inscripció en el Registre Mercantil de l'augment de capital mitjançant aportacions no dinerarias consistents en les accions representatives del total capital social de Cuatro. D'aquesta forma, una vegada que es completin tots dos nomenaments, el consell d'administració de Telecinco passarà a tenir 15 membres, enfront dels tretze que té en l'actualitat.

Durant aquesta Junta General d'Accionistes, que se celebrarà en primera convocatòria el 24 de desembre, es votarà un augment del capital social de 36,7 milions d'euros parell la fusió amb Cutaro, mitjançant l'emissió i posada en circulació de 73,4 milions d'accions ordinàries de 0,50 euros de valor nominal cadascuna.

La integració de Cuatro a Telecinco, que és a la que es refereix l'augment de capital que s'aprovarà al desembre, es realitzarà mitjançant una operació de reestructuració consistent en l'aportació no dineraria de les accions de Cuatro a canvi d'accions de Telecinco de nova emissió que representaran un 18 per cent del capital final de la nova Telecinco.

D'altra banda, com a contraprestació per l'adquisició del 22 per cent de Digital+, Telecinco donarà de pressa 487,9 milions d'euros en efectiu, para el finançament del qual Telecinco està duent a terme un altre augment de capital per import (valor nominal més primera d'emissió) de 499,2 milions euros.
Envia'ns el teu comentari
*
*
Has de copiar en el camp de text els 6 caracters, del 0 al 9 i de la A a la F

* Camps obligatoris
CatalunyaPress - Ronda Universitat 12, 7ª Planta -08007 Barcelona - Tlf (34) 93 301 05 12 - redaccio@catalunyapress.cat | www.catalunyapress.cat
RESERVATS TOTS ELS DRETS. EDITAT PER ORNA COMUNICACIÓN SL | Mapa Web
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1