Dimarts, 23 de novembre de 2010 | 19:30
Vostè es troba a: Inici > Comunicació >

El CAC creu que les protestes pels blocs electorals poden influir en la bona imatge dels TN

Versió Mòbil Subscriu-te al butlletí Subscriu-te als rss Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter
Ho lamenta en un comunicat
El CAC creu que les protestes pels blocs electorals poden influir en la bona imatge dels TN
Comunicació 17/11/2010 18:01
El Consell d’Audiovisual de Catalunya lamenta la “reiteració” en les protestes dels professionals dels mitjans públics per l’existència dels blocs electorals. Creuen que les queixes “plantegen problemes”.
9ramon-font
Així, asseguren en un comunicat que “si bé és cert que en l’àmbit dels mitjans privats els professionals de la informació es troben protegits en l’exercici del seu dret a la llibertat d’expressió i d’informació en especial a través de l’anomenada clàusula de consciència, en el cas dels mitjans públics existeixen una sèrie d’elements legals i institucionals que emmarquen necessàriament l’activitat dels i les professionals al seu servei”.

A més, creuen que les diàries mencions poden fer “que als ulls dels teleespectadors, plani l’ombra de la sospita sobre la qualitat de la informació dels mitjans públics durant els períodes electorals”.

En els cinc primers dies de campanya, “el temps de notícia de les protestes dels periodistes sumen 8 minuts i 47 segons a TV3, 3 minuts i 13 segons al 3/24, 1 minut i 25 segons a TVE a Catalunya i 1 minut 46 segons a Barcelona TV, situant-se a poca distància i en algun cas clarament per sobre del temps dedicat a alguns partits”. A aquest temps, afegeix el comunicat, cal sumar les reiterades opinions emeses per alguns presentadors de magazins.
antoni
18/11/2010
Els TN es qulifican ells sols ells sols, es patetic tot el temps i les formes que a TV3 estan utilitzant per mostrar la seva protesta per els blocs electorals. Quina poca profesionalitat; si volen ser lliures, que forin el camp de TV3 i s'en vagin a les privades, com ja van fer alguns molt bons profesionals que van marxar de la Nstra per sentirse manipulats en els TN, tenien marcades unes lineas molt concretes als TN. no oblidem que al Sr Mas va estar apareixen a tots els TN de la cas dirant els 16 mesos que van pasar desde que v ser nominat sucesor per en Pujol fins que van arribar les eleccions. Es per aquest motiu i d'altres de la becesitat de la existencia dels blocs.
Envia'ns el teu comentari
*
*
Has de copiar en el camp de text els 6 caracters, del 0 al 9 i de la A a la F

* Camps obligatoris
CatalunyaPress - Ronda Universitat 12, 7ª Planta -08007 Barcelona - Tlf (34) 93 301 05 12 - redaccio@catalunyapress.cat | www.catalunyapress.cat
RESERVATS TOTS ELS DRETS. EDITAT PER ORNA COMUNICACIÓN SL | Mapa Web
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1