Dimarts, 23 de novembre de 2010 | 19:39
Vostè es troba a: Inici > Comunicació >

Nou escàndol sobre pederàstia a Telemadrid

Versió Mòbil Subscriu-te al butlletí Subscriu-te als rss Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter
Enxampen a Salvador Sostres fora d'antena fent comentaris masclistes
Nou escàndol sobre pederàstia a Telemadrid
17/11/2010 14:23
La Cadena Ser ha publicat al seu web aquest vídeo en el qual es pot veure Salvador Sostres durant la pausa publicitària d''Alto y Claro', programa de Telemadrid en el qual participa com a tertulià, parlant sobre sexe amb joves i fent comentaris desagradables sobre els genitals femenins.
Després de la polèmica aixecada per la biografia de Sánchez Dragó, a la qual reconeix haver mantingut sexe amb menors japoneses, aquesta vegada li ha tocat el torn a Salvador Sostres, qui ha estat enxampat en un enregistrament fora d'antena en el qual aconsegueix enfadar a la presentadora d''Alto y Claro', Isabel San Sebastian, qui li repeteix en diverses ocasions que "estàs malalt".

Segons PrNoticias, l'agrupació de periodistes d'UGT ja ha demanat el seu cessament per uns comentaris que, encara que puguin interpretar-se en clau d'humor, contenen un alt contingut masclista i xenòfob.

En el vídeo es pot veure que quan Isabel San Sebastian pregunta quin tema triar per tancar el programa, entre ells la desfilada de Victoria Secret, Sostres s'anima i afirma coses com: "les noies joves de 17, 18 anys, que és aquí on està la tensió de la carn…"; "aquestes vagines que no fan olor d'àcid úric, que estan netes, que tenen aquesta olor a santedat… de primer rasurat".

Encara que l'enregistrament no es va produir en antena, en el plató de Telemadrid es trobaven nens d'escoles de Cadis, Catalunya i el Marroc.

AgP d'UGT ha llançat un comunicat demanant que Salvador Sostres sigui cessat de la cadena pública, assegurant que malgrat haver estat gravat durant una pausa publicitària, una ‘televisió pública no pot permetre aquest tipus de declaracions'. A més recorda que quan Sostres estava parlant en el plató es trobaven nens en edat escolar. I afegeix, quan el tertulià coneix d'on són els menors, d'un col·legi del Marroc "fa un comentari de caràcter xenòfob que tampoc es pot tolerar".
Envia'ns el teu comentari
*
*
Has de copiar en el camp de text els 6 caracters, del 0 al 9 i de la A a la F

* Camps obligatoris
CatalunyaPress - Ronda Universitat 12, 7ª Planta -08007 Barcelona - Tlf (34) 93 301 05 12 - redaccio@catalunyapress.cat | www.catalunyapress.cat
RESERVATS TOTS ELS DRETS. EDITAT PER ORNA COMUNICACIÓN SL | Mapa Web
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1