Dimarts, 23 de novembre de 2010 | 19:48
Vostè es troba a: Inici > Política >

Refranys i corbates centren l'atenció

Versió Mòbil Subscriu-te al butlletí Subscriu-te als rss Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter
Anecdotari de campanya
Refranys i corbates centren l'atenció
22/11/2010
Europa Press.- Joan Puigcercós va complir la seva paraula i es va posar la corbata que va comprar a Sants. En canvi, la que va utilitzar Artur Mas en el debat ha aixecat moltes crítiques i la seva dona ha hagut de sortir al pas. A Roses, els periodistes han gaudit d'una paella ‘popular'.
Puigcercos comprando la corbata del debat
PSC: La CORI contraataca al vídeo orgásmico

Dies després que les joventuts socialistes asseguressin en un vídeo a Youtube que votar a Montilla provoca un orgasme, la candidatura extraparlamentària CORI ha contraatacat amb un altre. Una dona amb una papereta electoral va despullant-se al ritme d'una melodia sexy i comença a gemegar. Però frena en sec i afirma enfadada: 'Estic fingint. Montilla, no em fotis'. En qualsevol cas, el refrany diu que és millor que parlin malament de tu que no parlin, i la veritat és que el vídeo orgàsmic socialista ja té 300.000 reproduccions.

CiU: Confidències sobre la corbata

Un altre refrany diu que sobre gustos no hi ha gens escrit: La corbata de tons blaus que Artur Mas va lluir en el debat electoral ha estat el blanc de moltes crítiques. Alguns s'han atrevit a comparar-la amb unes estovalles. La seva dona, Helena Rakosnik, ha explicat que la van comprar junts a principis de temporada i que el problema era que "brillava molt" i portava una camisa del mateix color. La pregunta que sura a l'aire és quina corbata escollirà aquest dimarts pel seu cara a cara televisat amb José Montilla.

ERC: Puigcercós compleix amb la corbata

La corbata del candidat d'ERC en el debat va ser la promesa. Joan Puigcercós va complir la seva paraula i es va vestir amb la camisa i la corbata que s'havia comprat per 70 euros durant un passeig de campanya en una botiga del barri barceloní de Sants. La camisa no era la mateixa que va adquirir davant els periodistes perquè, amb les presses, no va encertar amb la talla i va haver de tornar per canviar-la-hi.

PP: Paella popular

La imatge no depèn només de les corbates, sinó de la dieta. La dels periodistes al llarg d'una campanya és dura. Entrepans i fruita devorats a tot córrer acostumen a protagonitzar tots els menjars entre acte i acte. Per això, quan, després d'un acte d'Alícia Sánchez Camacho i Esperanza Aguirre, els periodistes ressagats han vist com els amos de l'Hotel Mar i Sol de Roses els obsequiaven amb una suculenta paella d'arròs negre com la que es menjaven els militants populars, els 'plumillas' no han pogut evitar un somriure, i algun estómac ha rugit d'alegria.

ICV-EUiA: El petit revolucionari

Als que no els agrada el menjar els queda el rugit d'empipament. Una anotació de la biografia virtual de Joan Herrera en Facebook s'explica que, quan estudiava de nen a l'escola Ton i Guida de Roquetes, va organitzar i va encapçalar una protesta pel ranxo que servien en el menjador. Així es va alimentar el lideratge del petit alumne revolucionari.

C's: Assignatures pendents

En canvi, Albert Rivera ha fet de professor aquest dilluns a la UAB. S'ha muntat un acte sobre polítiques d'educació i llengua a les aules. En acabar, un grup d'alumnes s'han apropat perquè els aclarís el que els coixejava del seu argument. Rivera s'ha mostrat proper i, més que un professor, semblava un alumne rebel que intenta explicar als seus companys el seu ideari. Potser sigui perquè al candidat li queda pendent acabar la tesi en Dret Constitucional que realitzava a la mateixa universitat.
Envia'ns el teu comentari
*
*
Has de copiar en el camp de text els 6 caracters, del 0 al 9 i de la A a la F

* Camps obligatoris
CatalunyaPress - Ronda Universitat 12, 7ª Planta -08007 Barcelona - Tlf (34) 93 301 05 12 - redaccio@catalunyapress.cat | www.catalunyapress.cat
RESERVATS TOTS ELS DRETS. EDITAT PER ORNA COMUNICACIÓN SL | Mapa Web
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1