Cerca
 
TV3
 
 

Actualitat

23/11/2010 - Dilluns 29, a partir de les 13.00

Ampli seguiment del Barça-Reial Madrid, a TVC

Televisió de Catalunya farà dilluns que ve un ampli seguiment del Barça-Madrid a través de TV3, el 33 i el canal en proves Esport 3. El seguiment s'estendrà al llarg de la jornada amb una programació especial que completarà la que oferiran els telenotícies i el canal 3/24.

Jugadors del FC Barcelona celebrant un gol (foto: EFE)
Jugadors del FC Barcelona celebrant un gol (foto: EFE)
Televisió de Catalunya farà dilluns un ampli seguiment del Barça-Reial Madrid, a través de TV3, el 33 i el canal en proves Esport 3, que dedicarà al matx prop de setze hores de programació. El seguiment s'estendrà al llarg de la jornada. Amb una programació especial que completarà la que oferiran els "Telenotíces" (que presentaran des del Camp Nou la informació esportiva) i el canal 3/24.

Al migdia, a partir de les 13.00, els canals 33 i Esport 3 oferiran una primera edició del programa "Esport club", a partir de les 13.00 i amb 90 minuts de durada, amb connexions a l'hotel de concentració del Madrid, al dinar de directives que tindrà lloc al Reial Club de Tenis Barcelona, al Camp Nou, etc. La presentació d'aquesta edició anirà a càrrec de Pere Bosch i Francesc Sòria.

A la tarda, s'emetrà, per TV3 i per Esport 3, una segona edició del programa "Esport club", a partir de les 18.50 i amb 120 minuts de durada. Al llarg d'aquest temps es tornarà a connectar amb l'hotel de concentració de l'equip madridista i s'emetran imatges del recorregut de l'equip fins al Camp Nou. La presentació d'aquesta segona edició d'"Esport club" anirà a càrrec de Xavier Valls, Bernat Soler i Pichi Alonso.


Esport 3: el clàssic vist pels seguidors i pels tertulians


Al vespre, a partir de les 20.52 i mentre s'estigui disputant el matx, el canal Esport 3 oferirà l'espai d'entreteniment "El clàssic en colors". Acabat el joc, començarà "La tertúlia". Seran dues maneres diferents de veure el partit: la dels seguidors i la dels tertulians. Amb la presentació de Lluís Canut.

"El clàssic en colors" reunirà al plató quatre convidats: l'entrenador de futbol Jaume Creixell, l'actor Julià Davis, i els aficionats Gonzalo de Melo (del Barça) i Carlos Blanco (del Madrid). Tots plegats seguiran el partit, mentre que també es faran connexions amb diferents punts de Barcelona per saber l'ambient que hi ha entorn del partit.

I a la nit, a partir de les 22.45 i després d'acabar el matx disputat al Camp Nou, TV3 i Esport 3 oferiran una àmplia informació del partit, en una nova edició d'"Esport club", que s'allargarà fins a la una de la matinada, amb "El vestidor", on hi haurà imatges, opinions i anàlisis del joc a través del sistema virtual estrenat aquesta temporada).

Per acabar la jornada arribarà "La tertúlia", un espai que serà el primer assaig d'"Efectivament", el nou programa de tertúlia que Esport 3 estrenarà al gener. Mentrestant, els tertulians del dilluns 29 seran l'entrenador John Benjamin Toshack, l'exjugador del Barça Hristo Stòitxkov i el periodista Enric Bañeres.


Dissabte 27, Atlètic de Madrid-Espanyol

L'aperitiu de la gran jornada del dilluns 29 serà, a TV3, el dissabte 27, amb la transmissió, a partir de les 21.50, del partit de la Lliga Atlètic de Madrid-Espanyol.

Els blanc-i-blaus sortiran al camp matalasser ocupant plaça de Champions, ja que ara estan situats en el quart lloc de la classificació.

El dimecres 1 de desembre Copa Catalunya en format 3x1

Finalment, cal destacar que les transmissions, pels canals de TVC, de partits en què participin els equips catalans de futbol, aquest cap de setmana i principis de la que ve, acabaran el dimecres 1 de desembre, amb la transmissió de les eliminatòries de la Copa Catalunya de futbol, que es disputaran en format 3x1, amb el següent calendari:

- A partir de les 20.30 i per TV3 i Esport 3: Espanyol-l'Hospitalet.

- A partir de les 21.45 i per TV3 i Esport 3, i de manera consecutiva: Barça-Espanyol i Barça-Hospitalet.

Finalment, a partir de les 23.40, hi haurà una edició d'"El vestidor".
 

Comentaris (0)

De moment, encara no hi ha missatges.
Inaugura els comentaris!
Avís: Tots els comentaris passen per un procés de moderació, per això poden trigar uns minuts a aparèixer publicats.
Per a més informació, consulta les normes d'ús.
 

Altres notícies de TV3

 

Enllaços relacionats